; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Piratii din Caraibe

Vești bune de la AXN! Canalul va difuza, din weekend, întreaga serie „Pirații din Caraibe”

31 March 2017

Toate cele patru filme ale seriei vor putea fi vizionate la AXN în luna aprilie, înaintea premierei celui de-al cincilea titlu al seriei, „Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar' / „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales', din 26 mai 2017.

Jack Sparrow revine pe TV, în luna aprilie, la AXN, amintindu-ne de ce ne place atât de mult celebra serie de filme cu pirați. „Căpitanul Jack Sparrow este rolul meu preferat. De fiecare dată când intru în pielea lui, aflu lucruri noi despre acest personaj', spune Johnny Depp.

În așteptarea celui de-al cincilea titlu din seria fantastică, urmăriți aventurile faimosului căpitan în luna aprilie, pe AXN. Cele patru filme vor fi difuzate pe rând, dar şi în maraton, după cum urmează:

 

Fermecătorul și nesupusul Căpitan Jack Sparrow duce o viață idilică de pirat, doar până când un vechi inamic, Căpitanul Barbossa, îi fură corabia, Perla Neagră, atacând orașul Port Royal și răpind-o pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilărie al frumoasei Elizabeth își unește eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata și corabia.

Tâlhar fermecător, Căpitanul Jack Sparrow revine să își plătească datoriile, după ce și-a vândut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann, fiica guvernatorului, și Will Turner, prietenul ei din copilărie, se învârt de data aceasta într-un vârtej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supraviețui.

Chiar când prezența lui este mai necesară ca oricând, Căpitanul Jack Sparrow este prins într-o mare de nisip în Lumea de Dincolo. O alianță puțin instabilă, formată din fiica guvernatorului, prietenul ei și Căpitanul Barbossa, pornește în căutarea lui. Căpitanul Jack încearcă, pentru ultima dată, să unească cei nouă Lorzi ai Piraților, pentru a păstra stilul de viață binecunoscut al piraților.

Jack Sparrow și Căpitanul Barbossa pornesc în căutarea legendarei Fântâni a Tinereții, dar află că nu sunt singurii în cautarea acesteia. Când Căpitanul Jack o reîntâlnește pe Angelica, o femeie din trecutul său, habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau dacă ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții.

Maratoane

Cele patru filme vor fi difuzate şi în maraton. Duminică, 16 aprilie, de la 9.00 dimineața la 9.00 seara, și duminică, 30 aprilie, de la 2 după-amiaza la 2 dimineața, urmăriţi integral primele patru filme din seria „Piraţii din Caraibe”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare