; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sarah Michelle Gellar

Veste bună sau rea? Se reface serialul „Buffy, spaima vampirilor”! Dar fără actrița Sarah Michelle Gellar

24 July 2018

Un reboot al serialului, care-a rulat între anii 1996 și 2003, „Buffy, spaima vampirilor' / „Buffy the Vampire Slayer', este în lucru! Cu o tânără eroină afro-americană în rolul principal.

Șoc și groază la San Diego Comic-Con 2018: după cum anunță The Hollywood Reporter, Studiourile 20th Century Fox au intenția de a reface serialul cu adolescenta care vâna vampiri, la 15 ani după ce producția s-a oprit. Și, mai mult, vom avea o nouă Buffy la Sunnydale… o Buffy afro-americană.

Momentan, 20th Century Fox este în căutarea unei actrițe care să o interpreteze pe celebra eroină, întruchipată în seria originală de Sarah Michelle Gellar. Creatorul serialului din 1997, Joss Whedon, face parte și din noul proiect, în calitate de producător executiv, dar Monica Owusu-Breen, care-a mai făcut „Alias', „Lost', „Agents of S.H.I.E.L.D.' sau „Midnight, Texas', va fi showrunner.

Deocamdată, acest reboot „contemporan care se va grava pe mitologia originalului' nu are atașat și un post TV pe care să fie difuzat.

Actrița Sarah Michelle Gellar nu a comentat deocamdată știrea, dar fanii serialului sunt perplecși și reacțiile lor nu tocmai favorabile față de noul proiect.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare