; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vescan lansează un nou single în colaborare cu MIRA „Ce-o fi, o fi”

28 September 2018

Vescan revine cu un nou single în colaborare cu MIRA pentru piesa „Ce-o fi, o fi', o piesă despre sensul vieții, cu mesaj puternic, emoționant.

„Ce-o fi, o fi' a fost compusă de Vescan, Mahia Beldo, MIRA și Jo și produsă de Mahia Beldo, master Adi Colceru. Pentru acest videoclip, Vescan a lucrat în premieră cu Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipa care a semnat videoclipurile Carlas Dreams, dar și Delia, INNA, GGirls. De imaginea MIREI s-au ocupat George Cozma (hair), Malvina Ișfan (make-up) și Anda Crăpătureanu (styling).

            „Ce-o fi, ce o fi' este o piesă la care am pus mult, mult suflet și mă bucur că mi s-a alăturat MIRA, o voce pe care o apreciez de mult! Totul a pornit de la simpla întrebare : „Cum vezi viața ta peste 10 ani?' De aici totul a decurs foarte rapid, până am terminat piesa. Mă bucur mult că albumul #MuzicaSauNebunie continuă cu piesa asta și sper să intre în inimile oamenilor de la primul play.

P.S: Pe MIRA o cunosc de ceva timp, am mai încercat să facem o piesă și acum vreo 5 ani, dar se pare că toate vin la timpul lor. Le mulțumesc mult tuturor pentru susținere, peace and love', a declarat Vescan.

            „Sunt foarte bucuroasă că, în sfârșit, am reușit să scoatem această piesă împreună când planul nostru era încă de acum 5 ani să lansăm ceva. Atât eu, cât și Vescan ne-am pus tot sufletul în „Ce-o fi…o fi' și sunt convinsă că mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie', a spus MIRA.

 Tot anul acesta, Vescan a lansat piesa „Ca doi necunoscuți' cu Raluka, colaborare care are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Vedeți aici videoclipul piesei „Ce-o fi, o fi': 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare