Homepage  / Vedete străine

Verdict în cazul lui Gwyneth Paltrow. Procesului intentat împotriva ei s-a încheiat

Verdict în cazul lui Gwyneth Paltrow. Procesului intentat împotriva ei s-a încheiat
6

de Roxana Mirea,

Procesul foarte mediatizat al lui Gwyneth Paltrow, privind accidentul de schi, s-a încheiat oficial joi, 30 martie 2023. După ce a deliberat timp de puțin peste două ore și jumătate, juriul a dat sentința în cazul actriței. Gwyneth Paltrow a făcut și primele declarații după proces.

Verdict în cazul procesului intentat împotriva lui Gwyneth Paltrow

După ce a deliberat timp de puțin peste două ore și jumătate, juriul a constatat că Gwyneth Paltrow nu este vinovată, iar Terry Sanderson, cel care a dat-o în judecată pe vedetă, a fost găsit vinovat. Printr-o decizie unanimă, juriul i-a acordat lui Paltrow 1 dolar în daune simbolice, plus onorariile avocaților, scrie etonline.com.

În urma verdictului din acest caz, Paltrow a dat o declarație despre victoria sa, spunând: „Am simţit că acceptarea unei afirmaţii false îmi compromite integritatea. Sunt mulțumită de rezultat și apreciez toată munca depusă de judecătorul Holmberg și de juriu și le mulțumesc pentru grija cu care au tratat acest caz.”

Gwyneth PaltrowIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce a fost dată în judecată Gwyneth Paltrow

Actrița a fost dată în judecată în 2019 de Terry Sanderson, care, în procesul său, a susținut că a suferit răni semnificative în 2016 după ce Paltrow l-ar fi lovit în timp ce schia pe un traseu de nivel începător într-o stațiune din Park City, Utah. Coliziunea, a susținut el, l-a lăsat cu „o leziune cerebrală, patru coaste rupte și alte leziuni grave”.

El a mai susținut că Paltrow schia într-un mod „scăpat de sub control” și a plecat cu schiurile fără să-i vină în ajutor. Potrivit documentelor legale, obținute de ET, Sanderson a dat-o în judecată pe Paltrow pentru daune de peste 300.000 de dolari în legătură cu incidentul din 26 februarie 2016. Procesul a început marți, 21 martie, în Park City, unde Paltrow a intentat un contraproces împotriva lui Sanderson și a cerut daune simbolice de 1 dolar, plus onorariile avocaților.

În contraprocesul intentat de Paltrow, aceasta a susținut că Sanderson a venit din spate și a lovit-o, provocându-i o „lovitură în tot corpul„, care a lăsat-o „furioasă”. Ea a mai susținut că Sanderson „și-a cerut scuze” și că a fost zdruncinată și supărată și a renunțat la schi pe ziua respectivă, chiar dacă era încă dimineață.

Procesul, care s-a întins pe parcursul a două săptămâni, a fost marcat de acuzațiile multiple ale lui Sanderson, de răspunsurile ironice ale lui Paltrow și de declarațiile scrise ale copiilor ei, Apple și Moses, care au fost citite cu voce tare în fața instanței.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton