; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vera s a întors din Republica Dominicană. Primele declarații după eliminarea din „Survivor România”

Vera s-a întors din Republica Dominicană. Primele declarații după eliminarea din „Survivor România”: „M-am înșelat”

26 April 2021

Nominalizarea venită din partea lui Albert, pe care Războinica îl considera unul dintre prietenii săi, a dus la eliminarea Verei din competiția „Survivor România', ediția din 2021.

Recent, după ce a revenit în România, Vera a făcut primele declarații despre experiența ei din show-ul de la Kanal D:

„Este cel mai frumos sentiment. Îmi pare rău că nu am putut sta mai mult, să demonstrez ceea ce pot eu. La eliminarea mea, votul publicului. Cum am spus și la Consiliu. Dacă Albert nu mă vota și nu era votul lui Albert… consider că meritam să stau mai mult în continuare și să arăt tot ce pot.

Îmi pare rău că am ieșit. Îmi pare rău că am băgat ceartă între ei. Din câte am înțeles, Sorin și Albert s-au certat din cauza mea. Mi-am dat seama de Albert, că eu l-am considerat prietenul meu, chiar dacă am avut două săptămâni în această competiție. De fapt nu a fost așa, m-am înșelat', a declarat Vera, pentru Wowbiz, imediat după aterizarea la București.

Potrivit libertatea.ro, Vera Miron a fost supărată de nominalizarea lui Albert Oprea, pentru că, susține ea, Războinicul i-ar fi promis că nu o va mai scoate în față la vot.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare