; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

67965689_357360061839942_992106872466177928_n

Vera Fischer, Yvette din „Clona”, concediată de compania Globo după 43 de ani

16 June 2020

Actrița Vera Fischer, cunoscută din „Clona' sau „Legături de familie', a fost concediată de compania Globo, cea care a produs și telenovelele anterior menționate, după o colaborare de 43 de ani.

Vera Fischer se numără printre cele mai de succes actrițe din Brazilia, cariera sa culminând din anii 80 până la începutul anilor 2000. Se pare că pandemia de coronavirus a avut însă repercursiuni asupra carierei sale. Cei de la Globo au fost nevoiți să facă disponibilizari de personal în toate ariile companiei.

Potrivit publicației Noticias da TV, Globo a confirmat demiterea actriței, în vârstă de 68 de ani. Chiar și așa ruperea contractului de exclusivitate nu o va împiedica pe aceasta să colaboreze pe viitor cu aceștia.

„„În conformitate cu transformările prin care trece piața, Globo a adoptat o nouă dinamică de parteneriat cu talentele sale. Vera Fischer, ca și alți actori, vor avea mereu ușile deschise pentru a juca în noi proiecte pe multiplele noastre platforme', arată un comunicat transmis de compania Globo.

Vera Ficher avea deja stabilit un nou proiect, se pare însă că întoarcerea sa pe micile ecrane braziliene va depinde de noi negocieri după ruperea acestui contract. Filmările noului proiect în care era implicată, „Além da Ilusão' au fost suspendate la începutul pandemiei și vor fi reluate la sfârșitul acestui an.

Pe Vera Fischer o puteți revedea în telenovela „Clona', difuzată de Happy Channel de luni până vineri de la ora 18.00 și din din 29 iunie, de la ora 18.00 în producția „Legături de familie', pe tronsonul orar lăsat liber de „Clona'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare