; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vedetele TVR au venit alături de copii la avanpremiera filmului „Regatul secret”

02 June 2013

Vedetele TVR au sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii lor și de prietenii TVR 2 la avanpremiera filmului „Regatul Secret' (3D), organizată la Grand Cinema Digiplex.

Mihai Rădulescu („Prim-plan', TVR 1), Lucian Pîrvoiu („Ora de ştiri', TVR 2), Cătălin Heson („Moto Magia', TVR 2), Liana Stanciu („Duminica poveștilor adevărate', TVR 2) şi Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis) şi Claudiu Lucaci (Directorul Direcţiei Ştiri din TVR) s-au bucurat alături de cei mici de un film special, care a stârnit în timpul vizionării reacții simpatice din partea copiilor, care au trăit cu sufletul la gură aventura „la firul ierbii'.

„Regatul Secret' este un film de animație, o aventură-comedie 3D care îi invită pe cinefilii mai mari și mai mici într-o lume magică, însuflețită de personaje fantastice. Filmul spune povestea luptei continue între forțele binelui, care vor să mențină vie lumea naturală, și forțele răului, care doresc să o distrugă. Mary Katherine este o tânără care, după ce se trezeşte transportată în mod magic în pădurile acestui regat, se alătură unei echipe de războinici şi unor personaje comice pentru a salva lumea lor, dar și… lumea ei. Producția poartă semnătura lui Chris Wedge, regizorul care a adus pe marile ecrane personajele pline de farmec din „Ice Age' și din „Rio'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare