Homepage  / Vedete româneşti

A început școala și pentru părinți! Vedetele și-au însoțit copiii în prima zi de școală. Imagini de la festivitate

A început școala și pentru părinți! Vedetele și-au însoțit copiii în prima zi de școală. Imagini de la festivitate
8

de Cristina Țapu,

Prima zi de școală este, întotdeauna, memorabilă. Vedetele și-au însoțit copiii, indiferent dacă aceștia sunt mici, în clasa pregătitoare sau dacă pășesc pe ușa liceului, în prima zi din noul an școlar. Plini de emoții, dar și de speranță, copiii au intrat în noul an școlar și s-au bucurat de susținerea părinților.

Vedetele au fost alături de copii lor în prima zi de școală

Vedetele sunt foarte active pe rețelele de socializare și își țin fanii la curent cu tot ce se petrece în viața lor, așadar este de înțeles că nu vor lipsi nici fotografiile realizate în prima zi de grădiniță, școală și de ce nu, chiar liceu.

balan 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andreea Bălan are două fiice pe care le-a însoțit la grădiniță, respectiv școală. Artista a distribuit un clip video pe pagina personală de Instagram în care poate fi observată în timp ce merge alături de fiicele sale spre cursuri. Micuțele poartă uniformă, un sarafan adorabil de culoare albastră, iar emoția li se poate citi pe chip.

Și fosta colegă a Andreei Bălan, Andreea Antonescu și-a condus fiica, pe Sienna, în vârstă de 13 ani, la școală. Fiica cea mare a Andreei Antonescu este o adevărată domnișoară și o depășește deja în înălțime pe celerba sa mamă.

Sienna a studiat până anul trecut în Statele Unite ale Americii, acolo unde a locuit alături de tatăl său, însă a revenit în România și a decis să se mute împreună cu mama sa, așadar urmează cursurile unei instituții de învățământ din București.

Printre părinții care au fost alături de copii în prima zi de școală, pe 9 septembrie, s-au numărat și Anca Serea și artistul Adrian Sînă. Echipați cu un braț de flori pentru profesori, cei doi au trăit emoțiile primei zile de școală alături de copiii lor. „O mică parte din școlarii familiei, am început la ora 9 cu festivitatea de deschidere pentru Moise și Ava , urmează Noah si Sarah de la 11 si desigur Leah la grădiniță. Succes tuturor copiilor dar și părinților!”, a fost mesajul pe care Anca Serea l-a scris în dreptul unor imagini realizate înainte de începerea ceremoniei de deschidere a noului an școalar.

Cristina Șișcanu se numără printre vedetele care reușesc să îmbine perfect viața profesională cu cea de familie, așadar nu putea lipsi de la ceremonia specială destinată începerii noului an școlar și a fost alături de fiica sa, Petra. Prezentatoarea s-a fotografiat alături de fiica sa, ambele având un zâmbet larg, semn că întoarcerea pe băncile școlii a fost așteptată cu multă nerăbdare.

Cristina Șișcanu este mamă vitregă și pentru Filip, băiatul pe care Mădălin Ionescu îl are din fosta relație. Din păcate, Filip a fost diagnosticat cu hemipareză, iar boala nu-i permite să urmeze cursurile unei școli, el având nevoie de ajutor pentru cele mai simple dintre activitățile de zi cu zi.

Ilinca Vandici este o mămică devotată, așadar l-a însoțit pe fiul său, Zian, în vârstă de 6 ani în prima zi de școală. Mai mult decât atât, prezentatoarea de la Kanal D a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini de la festivitatea de premiere și a urat un an bun, plin de reușite, tuturor elevilor și profesorilor.

ilinca vandici 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Luni va fi o zi foarte frumoasă pentru noi, încărcată cu emoții din acelea frumoase. Pe de-o parte, pentru că începe un nou sezon „Follow Us!” la Kanal D, de la ora 08:00. Pe de altă parte, Zian începe clasa I. A mai crescut, iar acum pășește într-un mediu frumos, care sper să-i aducă experiențe extraordinare din toate punctele de vedere”, declara Ilinca Vandici.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton