; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vedetele se adună azi la înmormântarea lui Whitney

18 February 2012

Întreaga familie a lui Whitney Houston, alături de fiica ei, Bobbi Kristina și de bunica ei, Cissy Houston, va fi prezentă astăzi la ceremonia de înmormântare a regretatei artiste. Nu doar familia va participa totuși la tristul eveniment, ci și mai multe vedete care au făcut parte la un moment dat din viața ei, scrie People.com.

Bobbi Kristina a apărut pentru prima oară în public de la moartea mamei ei și de la multiplele internări în spital ce au urmat. „Sunt momente când este puternică și altele când totul pare să o doboare. Nu poate scăpa de asta', a spus o sursă. Se pare că adolescenta va locui de acum înainte alături de bunica ei, și nu cu tatăl, Bobby Brown, care a primit până la urmă acceptul de a fi prezent la înmormântare.

Nu a lipsit de la priveghi nici presupusul iubit al lui Whitney, Ray J, care a venit însoțit de sora lui, cântăreața Brandy.

„În ultimele zile, am încercat să trec peste sentimentul de tristețe. Ceea ce simt nu poate fi totuși exprimat în cuvinte. Lumea a pierdut un star, dar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten', a spus Ray J.

Kevin Costner, care i-a fost partener lui Whitney în filmul „The Bodyguard', în 1992, va ține un discurs în timpul ceremoniei de 90 de minute. David Bowie, Alicia Keys, Stevie Wonder, Jay-Z, Mariah Carey și R Kelly se numără printre cei care vor cânta în cadrul ceremoniei. O altă prezență, deja cunoscută, este cea a Arethei Franklin, nașa de botez a lui Whitney, care va susține un recital special.

Mulțimea de fani adunată în fața clădirii unde va avea loc ceremonia a fost anunțată că familia vrea să aibă parte de intimitate. Niciunul dintre ei nu a avut voie să intre în capelă, dar asta nu i-a oprit să îi aducă un ultimul omagiu artistei.

Citește și:

Ray J, bărbatul din viața lui Whitney Houston

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare