; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Vedetele Pro TV se pregătesc de Sărbători

20 December 2011

La câteva zile înaintea vacanței de Crăciun, cinci dintre vedetele Pro TV au mărturisit dacă au sau nu superstiții, dar și ce își doresc să le aducă Moșul.

Corina Caragea, Andreea Esca, Cătălin Măruță, Jojo, dar și Pavel Bartoș și-au făcut timp pentru a răspunde la întrebări de sezon.

Unde petrece Andreea Esca Crăciunul sau la visează Pavel Bartoș, aflați din galeria foto de mai jos:

 

285627_publimedia_cristina_nichitus

Picture 1 of 5

Andreea Esca
Ce veți face de Crăciun? Unde veți petrece?
Vom petrece Crăciunul în zona Sibiului. Vor veni din Franța părinții lui Alex, dar și sora lui cu soțul și copilul, mama cumnatului lui Alex și un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ în aceeași formula ca în fiecare an: părinții mei, prieteni, fini și nași. Prieteni de-ai mei din copilărie vor pregăti acolo porcul cum se cuvine și ne vor aștepta cu bucate speciale ca să-i dăm gata pe francezi!
Ce îți place cel mai tare la această sărbătoare?
Îmi place spiritul Crăciunului. Parcă totul este mai frumos, mai prietenos, mai altfel. Îmi plac colindele, de care anul acesta vom avea parte din plin, chiar la ele acasă, în sat, și îmi plac cozonacii cu multă nucă, făcuți de Mioara, prietena mamei mele.
Ce își doresc copiii de la Moș Crăciun? I-au scris deja?
Alexia vrea un laptop sau un Ipod nano cu screen touch, iar Aris un anume joc video, „bule pentru apă", adică spumant de baie.
Și ce vrei tu de la Moșu'?
Asta numai Moșu' știe.... nu pot să vă spun...

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare