; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestritu

Vedetele Kanal D sunt mai aproape de fani, pe Instagram

01 October 2015

Pentru a fi și mai aproape de fanii săi, Kanal D lansează astăzi o campanie desfășurată în exclusivitate pe Instagram. Timp de o lună și jumătate, contul oficial de Instagram Kanal D România – https://instagram.com/kanaldromania va fi preluat de vedetele Kanal D, astfel că toți cei interesați vor putea să vadă ce fac starurile lor preferate când nu se află în lumina reflectoarelor.

[Not a valid template]

Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Iulia Albu și Ana-Maria Barnoschi se numără printre vedetele care vor prelua rând pe rând, timp de o săptămână contul de Instagram Kanal D România, conectându-i pe fani la lumea lor, oferindu-le informații și fotografii din culisele emisiunilor, dar și amănunte din viața lor privată.

La finalul lunii, este rândul echipelor emisiunilor Kanal D să preia contul de Instagram Kanal D România. Oamenii din spatele show-urilor – producători, editori, redactori, cameramani – se vor asigura că toți cei interesați vor avea acces, în timp real, la detalii din culisele „Știrilor Kanal D', „Teo Show', „WOWBiz', „Te vreau lângă mine', „D-Paparazzi', „Vacanța mare – Leana s-a întors', „Roata norocului' și „Asta-i România!'. Astfel, fanii Kanal D vor vedea pentru prima dată emisiunile lor preferate prin ochii celor care realizează aceste show-uri și îi vor cunoaște pe cei care le oferă zi de zi cele mai atractive programe de televiziune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare