; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Avanpremiera Furtuna pe Bosfor (39)

Vedetele Kanal D au văzut deja primul episod din „Furtună pe Bosfor”

02 October 2015

Noul serial începe luni, la ora 20.00, la Kanal D.

[Not a valid template]

Vedetele postului au fost aseară la avanpremieră. Printre cei prezenți la vizionarea primului episod din „Furtună pe Bosfor' s-au aflat Simona Pătruleasa, însotiță de familia sa, Silvia Ioniță, Ilinca Vandici, Florin Petrescu și soția sa, Ilinca Obădescu. De asemenea, pe covorul roșu au fost prezente și Cristina Șișcanu și fiica lui Mădălin Ionescu, Ștefania.

„Chiar m-a prins serialul! Abia aștept să înceapă, are un subiect foarte puternic, un scenariu perfect articulat, te ține cu sufletul la gură. Iar actorii din rolurile principale sunt extraordinari! Nu are cum să nu te tulbure o întrebare: cum ai reacționa dacă ai afla că fiica ta/fiul tău nu este de fapt copilul tău biologic sau că părinții tăi nu sunt cei care ți-au dat viață? Abia aștept să văd acest serial!', a spus Simona Pătruleasa, după vizionarea primului episod.

„Primul episod este intens, te șochează și te tulbură, descoperi poate situații pe care le-ai trăit la un moment dat. Relațiile între părinți și copiii lor deveniți adolescenți sunt speculate cu sensibilitate și realism în serial', a spus Silvia Ioniță.

Ilinca Vandici a fost si ea impresionată și spune că noua producție de la Kanal D i-a întrecut așteptările. „Dincolo de scenariul foarte bun, calitatea excelentă a imaginii, muzica este senzațională, potentează dramatismul acestui serial extraordinar', a adăugat Ilinca Vandici.

Serialul „Furtuna pe Bosfor' este produs de Endemol, unul dintre cei mai prestigioși distribuitori, producători și creatori de formate din lume și a devenit încă de la primul episod lider de audiență pe slotul pe care a fost difuzat.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare