; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10869744_10152934889663633_236342088188047733_o

FOTO: Vedetele îşi susţin preferaţii în marea finală “X Factor”

23 December 2014

Cei patru finalişti ai show-ului, Alexandra Crișan, Adina Răducan, Trupa 69 și Alessio Paddeu îşi vor disputa trofeul X Factor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Dan Negru

Dan Negru a urmărit îndeaproape evoluţia concurenţilor şi are un favorit – micuţa finalistă din categoria lui Horia Brenciu, Adina Răducan.

„Dacă ar fi să mă întrebaţi de ce mă uit la „X Factor', săptămână după săptămână, v-aş spune că mă uit pentru membrii juriului, pentru că de la sezon la sezon, toţi membrii juriului mi-au plăcut, că mă uit pentru concurenţi, care sunt nemaipomeniţi, extraordinari, dar mai ales pot să vă spun că mă uit pentru Răzvan şi Dani. Vorbesc foarte serios, eu sunt un mare-mare iubitor de Răzvan şi Dani. Dacă totuşi ar fi să aleg dintre cei rămaşi, aş paria pe domnişoara care se apropie cel mai mult ca vârstă de puştii de la „Next Star', Adina, care are 16 ani', a declarat Dan Negru.

Nicolai Tand

Aflat la Maramureş, acolo unde se pregăteşte să petreacă sărbătorile, ca în fiecare an, Nicolai Tand i-a transmis şi el un mesaj de încurajare Alexandrei:

„Draga mea, m-am uitat la emisiune, mi-a plăcut foarte mult momentul cu CRBL, e o piesă care mie mi-a mers la suflet, sincer, şi pe care ai cântat-o perfect. Sper să îţi poarte noroc şi, Doamne ajută, să câştigi marele premiu!'.

Invitat-special în semifinala „X Factor' de săptămâna trecută, Lora şi Alessio Paddeu, finalist din echipa Deliei, au interpretat excepţional melodia „Say something', iar jurata Next Star îl susţine pe concurent în marea finală din această săptămână: „Mă bucur mult că Alessio e în finală! Să câştige cel mai bun!', a declarat artista.

Uddi si Trupa 69

Finalist al celui de-al doilea sezon „X Factor', Dragoş Udilă a revenit în semifinala show-ului unde a interpretat melodia lui în duet cu Delia, „Ipotecat', alături de finaliştii juratei din acest an, trupa 69.

„Nu o să vă mai întâlniţi nici voi, nici eu, cu o astfel de şansă. Să facem fiecare secundă să conteze. Votaţi-i, din inimă vă spun, sunt nişte oameni extraordinari care merită să meargă mai departe!', le-a transmis Uddi componenţilor trupei 69.

Cine îşi atribuie anul acesta trofeul „X Factor' şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, rămâne de văzut vinerea aceasta, de la 20:30, în marea finală a super show-ului de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare