; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DeMoga Music_res

Vedetele din showbizul românesc au strălucit alături de echipa comediei ,,Faci sau taci” la premiera de gală

16 March 2019

În frunte cu regizorul Iura Luncaşu şi actorii: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Ana Baniciu, Oana Moşneagu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu şi Horia Brenciu, covorul roșu de la Grand Cinema&More a găzduit un număr impresionant de vedete.

 Vezi galeria foto >

Printre numele sonore care au pășit pe covorul roşu se numără legendele gimnasticii: Mariana Bitang, Octavian Bellu, Larisa Iordache şi Monica Roşu, fostul fotbalist Giani Kiriţă, precum şi artişti reprezentativi pentru industria muzicală românească: Marius Moga, Nicole Cherry, Speak, Virgil Ianţu, Feli si Mircea Baniciu

Un film independent semnat de casa de producţie Next Spot, comedia ,,Faci sau taci' a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

Povestea comediei ,,Faci sau taci' aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Recunoaşte, lucrurile devin amuzante. Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia. Şi aici, e mai mult decât umor, mai aducem şi suspans, bătăi, intervenţii în forţă, secrete de alcov, idile, twist-uri şi multă acţiune.

Din 15 martie, ,,Faci sau taci' aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

Pe coloana sonora a filmului “Faci sau taci” sunt incluse piese produse si compuse de autorii DeMoga Music Publishing, in studiourile DeMoga Music. Piesa Ciprenko & TYA – “Ohana” este produsa si compusa de Ciprenko, TYA, Marius Mirica, Dony, Marius Moga, Ionut Vasilache, Robert Zgarbura si mixata si masterizata de Alex Parker. Piesa “Barbatul fatal” este produsa si compusa de Antonia Stancu “Norya”, Ciprenko, Marian Ene, Robert Costin si mixata si masterizata de Marian Nicut. Piesa “Du-te-ncolo, vino-ncoace” este produsa si compusa de Marius Moga si Antonia Stancu “Norya”, mixata de Marius Moga si masterizata de Marian Moldoveanu.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare