; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_280514_SPLASH_0008

Vedetele de la “Splash!” au filmat câteva ore sub… apă

16 June 2014

Cele 32 de vedete pe care le veți vedea, în curând, la Antena 1, în postura de concurenți la Splash! Vedete la apă' , și-au arătat aptitudinile in ceea ce priveste înotul, la filmările subacvatice de promovare. Vedetele s-au aruncat îmbrăcate în bazin și așa au înotat minute bune sub apă. Timp de opt ore, echipa Splash!' s-a mutat… sub apă!

[Not a valid template]

Dacă Sore, Ionuț Pitbull Atodiresei și Vladimir Drăghia și-au arătat măiestria în ceea ce privește înotul sub apă – de altfel, Vladimir este înotător de performanță -, mai dificil a fost pentru Daniela Crudu, Cătălin Oprișan, Iulian Barbu, cunoscut drept Piticul Porno, și Ruby să facă aceste inedite filmări. Danielei Crudu îi este în continuare frică de apă și a stat mai mult ținându-se de marginea bazinului, cu toate că îl avea alături, pe tatăl ei, Nelu Crudu, care a încurajat-o în permanență. Cătălin Oprișan, care a acceptat să participe la Splash! Vedete la apă' în condițiile în care nu știe să înoate, s-a deplasat cu greu prin apă, blindat' cu o curea de plute, care să îl ajute să se mențină la suprafața apei. Iulian Barbu nu a reușit să-și înfrângă nici el pe deplin teama de apă și, în loc să expire și să se scufunde, el lua aer în piept, ca să se mențină la suprafață, îngreunându-le astfel munca celor doi scafandri care au realizat fotografiile și imaginile video subacvatice. Nici lui Ruby nu i-a fost ușor să stea sub apă, nereușind nici ea, deocamdată, să-și învingă această fobie.

În schimb, Radu Valahu, campionul la skandenberg, a demonstrat o incredibilă mobilitate, la cele 147 de kilograme pe care le are. De asemenea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral – care, după ce a suferit o accidentare la antrenamente, în urma căreia și-a rupt degetul mare de la piciorul drept și a trebuit să poarte o orteză timp de trei săptămâni -, a sărit curajos în apă, cu tot cu cârja care-l ajuta să se deplaseze, abandonând-o ulterior în apă. Foarte hotărâtă s-a aruncat în apă și Bianca Rus. Ea a făcut-o încălțată, fiind astfel singura concurentă care nu a vrut să renunțe la sandale nici măcar în mijlocul bazinului.

Cu grație s-au descurcat în apă Alina Pușcaș, dansatoarea de bellydance Natalia Duminică, Raluka, Natalia Mateuț și Vica Blochina. Spectaculos au înotat sub apă Simona Sensual și Silvia Pop, ambele îmbrăcate în rochii lungi, de seară.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare