; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K1471

Vedetele de la “MasterChef” au parte de un test la care nici nu visau

03 December 2013

_C1K1471Vedetele rămase în concursul “€œMasterChef -€“ Proba celebrităţii' au parte diseară de un test la care nici nu visau: cei trei jurați le lansează provocarea de a găti folosind o serie de ustensile de bucătărie sofisticate, pentru a-și demonstra îndemânarea și capacitatea de a se adapta în bucătărie.

Așa se face că vedetele vor privi cu uimire ustensilele pe care trebuie să le folosească, iar unele dintre ele se vor dovedi de-a dreptul “€œde tortură”.

Fie că trebuie să prepare paste, să folosească sifon pentru frișcă și spumă sau să-și arate îndemânarea la preparat sushi, vedetele din concurs trebuie să gătească folosindu-se de aceste ustesile atât de necesare într-o bucătărie profesionistă.

“€œMie mi-au dat o lampă de tânţari”, exclamă Don Baxter, în vreme ce Alex Dima nu se poate opri din întrebat: “Ce e asta?”.

Tot în ediția de diseară, jurații le pregătesc concurenților încă două teste în care vor avea de gătit cu ingrediente precise, pe care să le ridice la rangul de vedete în farfurie. Despre ce este vorba, cine va obține avantaje în aceste probe, dar și cine va fi eliminat, veţi descoperi în ediția “MasterChef” de azi, 3 decembrie, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare