Homepage  / Vedete româneşti

Vedetele care și-au petrecut Revelionul în vacanțe exotice. Imagini incendiare în costume de baie

Vedetele care și-au petrecut Revelionul în vacanțe exotice. Imagini incendiare în costume de baie
56

de Roxana Mirea,

Multe vedete din România au ales să petreacă Revelionul departe de temperaturile scăzute. Printre cei care au ales să plece în vacanțe exotice se numără și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Vedetele noastre au publicat mai multe imagini în mediul online din vacanțele lor, unde s-au distrat și relaxat în costume de baie.  

Vedetele din România care au făcut Revelionul în costume de baie

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, vacanță în Thailanda

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au ales locul lor preferat, Thailanda (Asia).O zi în Koh Mook (n.r. insulă în sudul Thailandei) sau cum să pleci cu un plan precis și să faci altul din mers. Koh Mook este genul ăla de insulă unde eu aș putea sta o lună pe genul retreat și meditații, iar Cătălin ar sta o zi urlând «sunt celebru, scoate-mă de-aici»”, este una dintre postările actriței Doinei Teodoru, direct din Thailanda. 

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, vacanță în Thailanda (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 56

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au întors în Maldive (Asia)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au petrecut Revelionul în Maldive. „Vremea acasă: 17 grade gratuit.
Eu umblu cu toroapa asta sa caut căldura pe bani. E cald si acasă”
, a scris Dani Oțil pe Instagram.

pe de altă parte, Gabriela Prisăcariu i-a uimit pe fanii ei cu o serie de imagini superbe, în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au întors în Maldive (Asia) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 56

Adelina Pestrițu și soțul ei, vacanță în Maldive

Adelina Pestrițu și soțul ei au petrecut Revelionul în Maldive. „Anul Nou se apropie cu pasi repezi. Sper ca ati pregatit sampania si optimismul pentru ce urmeaza sa aduca!” a scris ea pe Instagram, înainte de a păși în 2024.

Adelina Pestrițu și soțul ei, vacanță în Maldive (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 56

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, vacanță în Filipine

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au sărbătorit trecerea dintre ani într-o vacanță de vis în Filipine. „Așa vă dorim și vouă să intrați în noul an! Noi suntem deja în 2024, suntem extrem de fericiți și ne bucurăm de fiecare secundă din acest nou an care ne-a pregătit atâtea lucruri frumoase! Trăiți fiecare moment din plin și bucurați-vă de ultimele ore ale anului 2023‼️” a scris Vlad Ghermăn pe Instagram.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, vacanță în Filipine (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 56

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vacanță în Zanzibar

Danba Rogoz a publicat imagini superbe din vacanța din Zanzibar, acolo unde ea, soțul ei și copiii lor au petrecut Revelionul. „Și o luăm de la capăt! Radu, Vlad și cu mine ne-am făcut o listă de rezoluții pentru 2024 (în timp ce Lia dormea) și pot să spun doar că e multă speranță, multă ambiție, mult optimism la început de drum în familia noastră. Altfel, în prima zi din an am ajuns în Jozani Forest National Park, unde am văzut maimuțele, ne-am plimbat printre mangrove și am învățat o mulțime de lucruri interesante la Spice Farm. Toate fotografiile sunt făcute azi, în prima zi a anului, ca să ne aducem aminte că am început în forță! La mulți ani!” a scris Dana Rogoz pe Instgaram.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vacanță în Zanzibar (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 56

Ramona Olaru, vacanță în Barbados de Revelion

Ramona Olaru și-a îndeplinit un vis și a ajuns în New York, de Crăciun, și în Barbados (America de Nord), de Revelion. „2023, să îi spui lu’ 2024 să semene cu tine, că ai fost prea mișto! Și vreau să te păstrez sau să păstrez tot ce ai adus tu! Ai fost anul celor mai mari schimbări și celei mai mari evoluții și vindecări! Și mai lasă-i vorba lu’ 2024 să nu ia pe nimeni, atât! A, încă ceva… adu-ne claritate și bunătate… Știm noi ce să facem cu ea, că de durere și suferință e plină lumea! Mulțumesc!”, a scris Ramona Olaru despre anul care s-a încheiat recent.

Ramona Olaru, vacanță în Barbados de Revelion (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  29 / 56

Lavinia Petrea, imagini rare în costum de baie

Lavinia Petrea, soțul ei și cei trei copii ai lor au petrecut Revelionul în Panama (America Centrală). Știrista de la PRO TV a publicat imagini rare cu ea în costum de baie. „Să fiți sănătoși, să fiți buni, să vă bucurați de voi și ai voștri, să puneți mai puțină presiune pe voi și să trăiți mai mult, cu inima deschisă și optimism!
2024 să fii fabulos! La mulți ani!”,
a scris vedeta pe Instagram.

Lavinia Petrea, imagini rare în costum de baie (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  34 / 56

Andreea Mantea, vacanță în Dubai la începutul anului

Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au bucurat de o vacanță superbă în Dubai. „LA MULȚI ANI!! 2024 să fii bun, blând, frumos, să vii cu sănătate, iubire, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor și rugăciunilor! NOUL AN, 2024, ESTE MINUNAT DE FRUMOS! AȘA ESTE! Așa să fie!” a transmis Andreea Mantea, care s-a pozat și în costum de baie, pe plajă.

Andreea Mantea, vacanță în Dubai (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  37 / 56

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton