; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vedetele se bat în reality-show-uri

16 April 2010

David Hasselhoff, în rolul la care se pricepe cel mai bine: David Hasselhoff!

Dacă vă închipuiaţi că toată ideea din spatele formatului tip reality-show este şansa unor anonimi de a se bucura de cele „15 minute de celebritate', mai gândiţi-vă!

Aşa cum noi am avut sau încă avem aventurile unor Monica Columbeanu, Adrian Mutu, Vali Vijelie sau Viorica şi Ioniţă din Clejani, documentate în toată „splendoarea' lor, aşa şi americanii sunt sufocaţi de vedetele care cred că au o viaţă mult prea interesantă ca să nu o împartă cu publicul.

Nu vorbim aici de show-uri ca „The Osbournes', care reuşea de multe ori să fie amuzant prin simpla disfuncţionalitate a familiei celebrului Ozzy. Vorbim de nişte vedete care fie se agaţă cu disperare de „ultimul tren', fie nu ştiu ce să mai inventeze ca să îşi extindă brand-ul personal. Iată cine îşi face reality-show în 2010:

Nicole Richie

Cine vrea să fie următoarea Nicole Richie? Fetelor? Nu-i niciuna interesată să colecţioneze arestări pentru condus în stare ebrietate, să aibă un început de anorexie şi apoi să facă doi copii cu starul unei trupe rock care se scufundă încet, dar sigur?

Nicole Richie le invită pe fete să fie ca ea. Fetele acceptă provocarea!

(Joel Madden e băiatul, Good Charlotte e trupa, în caz că nu vă pricepeţi suficient de bine la capitolul Nicole).

Ei bine, nu prea contează ce aţi răspuns pentru că petrecăreaţa tot a găsit şapte fete care să se bată pentru a „deveni' Nicole Richie. Cât de greu poate să fie, nu?

David Hasselhoff

Fosta vedetă din Baywatch crede că cea mai bună metodă de a-şi ţine cariera muribundă departe de public este de a fi protagonistul unui reality-show.

Reţeaua A&E a preluat proiectul lui Hoff, care îl va urmări în timp ce încearcă să jongleze cu cariera sa şi cu a fi un bun părinte pentru două fete adolescente. (Absenţa unei cariere propriu-zise ar trebui să îl ajute).

Cât despre bine-documentata sa dependenţă de alcool. Ei bine, nu vă mai stricăm apetitul: pândiţi apariţia show-ului!

Sarah Palin

Celebra candidată la vicepreşedinţia Americii din partea partidului Republican pentru alegerile din 2008, Palin a pierdut în faţa democraţilor, dar a câştigat la capitolul audienţe.

Cine a spus că politicienii ca Sarah Palin nu se pot da în stambă la TV?

A devenit vedetă media (şi nu chiar din cele mai bune motive), ajungând un simbol al fetei care e „Miss Popularitate' în liceu, apoi copilul-minune al scenei politice la maturitate (un hobby naţional).

Până la urmă steaua sa politică a apus, însă Palin nu se lasă şi pregăteşte… aţi ghicit! Un reality-show! Potrivit spuselor sale, acesta va fi un soi de „Planet Earth întâlneşte Alaska (statul în care a fost guvernatoare, n.r.) întâlneşte familia mea'. Biodiversitate plus intrigi politice dincolo de cercul polar? Ce mai aşteptaţi?

Kate Gosselin

Da, a început ca o femeie obişnuită, însă când o armată de cameramani urmăreşte o femeie pentru că a făcut opt copii (!), drumul până la statutul de vedetă media se scurtează.

Kate din reality show-ul „Kate plus 8' a rămas fără soţ anul trecut, aşa că anul acesta am putea asista la o continuare a seriei de pe Discovery Channel de tip… matrimonial. Nu râdeţi! S-ar putea!

Pe de altă parte, producătorii spun că show-ul va gravita şi în jurul scrisorilor primite de la fanele care rezonează cu ea. Pentru că cine nu ştie cum e să ai opt copii, nu?

Lily Allen

Ca să nu credeţi că englezii ar fi mai puţin amatori de reality show-uri ieftine decât americanii, iată că şi cântăreaţa Lily Allen îşi va duce viaţa în faţa camerelor de luat vederi.

Motivul? Renunţă la muzică – pe 4 iulie, fix! – şi va debuta ca designer vestimentar cu ajutorul propriului reality-show, bineînţeles.

Seria în stil documentar o va urmări în timp ce face complicata tranziţie şi încearcă să îşi deschidă un butic, alături de sora ei, numit „Lucy In Disguise' („Lucy deghizată', n.r.).

Nu suntem fani pe viaţă şi pe moarte ai muzicii ei… dar suntem convinşi că o să o apreciem mai mult după ce debutează emisiunea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare