Homepage  / Vedete româneşti

Vedetele au făcut parada modei la plajă. Elena Ionescu, Daniela Crudu și Dana Săvuică s-au întrecut în costume de baie

Vedetele au făcut parada modei la plajă. Elena Ionescu, Daniela Crudu și Dana Săvuică s-au întrecut în costume de baie
37

de Cristina Țapu,

Temperaturile ridicate din termometre și vremea mai mult decât caldă le-au determinat pe multe dintre vedetele din România să se relaxeze pe malul mării. Deși multe dintre acestea au ales destinații exotice, au existat și câteva care au decis să opteze pentru litoralul românesc. Daniela Crudu, soția lui Mr. Flick, precum și Elena Ionescu au fost doar câteva dintre vedetele care au făcut furori la malul mării datorită trupului tras ca prin inel!

Vedetele au făcut parada modei la plajă

Elena Ionescu, cunoscută pentru activitatea muzicală și pentru câștigarea emisiunii Survivor 2020 s-a bucurat din plin de razele soarelui pe o plajă exclusivistă din Mamaia Nord. Artista a îmbrăcat un costum de baie care a scos în evidență trupul tonifiat la sala de sport. Și Domnul Rimă a ales Mamaia pentru a lăsa în urmă temperatura caniculară din București, iar soția acestuia a făcut un adevărat pictorial sexy la malul mării.

elena ionescu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 37

Dana Săvuică a petrecut câteva zile în Bulgaria și a furat toate privirile pe plajă, deși a trecut de prima tinerețe. Îmbrăcată într-un costum de baie provocator, fostul model nu a putut fi ignorată de către cei prezenți la plajă.

savuica 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 37

Daniela Crudu a uimit pe toată lumea cu trupul pe care îl are la doar două luni de când a născut. Îmbrăcată într-un costum negru, fosta asistentă TV a pozat provocator într-un jacuzzi și a primit numeroase complimente din partea fanilor care au felicitat-o pentru forma fizică pe care o are.

daniela crudu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 37

Ana Baniciu a devenit mamă pe 4 iunie și s-a recuperat în timp record după operația de cezariană. Artista a distribuit mai multe imagini pe pagina personală de Instagram în care apare purtând costum de baie.

În prezent, Ana Baniciu se află pe litoral alături de soțul său și de micuțul Aris. Aflată la plajă, Ana Baniciu a profitat de ocazie pentru a distribui mai multe imagini în care apare purtând costum de baie. Artista s-a recuperat în timp record și are o formă fizică de invidiat, așa cum au remarcat și fanii.

ana-baniciu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 37

Delia, în vârstă de 42 de ani, cunoscută pentru stilul său vestimentar nonconformist, a surprins comunitatea online cu o serie de fotografii îndrăznețe în costum de baie. Imaginile au fost apreciate, în timp record, de aproape o sută de mii dintre urmăritorii artistei.

Acestea evidențiază un design foarte decupat în zona bustului și a abdomenului, accentuat de mai multe șnururi în zona feselor, care au pus în valoare posteriorul vedetei. 

delia 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 37

În vârstă de 43 de ani, Anca Serea a pozat în costum de baie. Fosta prezentatoare de televiziune, mama a șase copii, și-a arătat silueta în cele mai recente imagini și clipuri video postate online. Pe Instagram, a distribuit fotografii de la o ședință foto realizată pe stânci, având marea în fundal. În aceste imagini, apare îmbrăcată inițial într-o cămașă albă, apoi într-o rochie albă.

anca-serea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  25 / 37

Nicole Cherry este o tânără mămică extrem de fericită. Chiar dacă are concerte toată vara, artista profită de orice moment liber pentru a fi alături de fetița sa, Anastasia. Pe contul său de Instagram, Nicole Cherry a postat recent mai multe imagini cu puștoaica sa în vârstă de 2 ani și jumătate, spre deliciul urmăritorilor săi. În imaginile cu pricina, Nicole este la plajă, cu fiica sa, amândouă purtând costume de baie cu mult roz. 

nicole-cherry-si-fetita-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  31 / 37

Andreea Antonescu a fost recent în vacanță în California și a profitat o ocazie de a distribui o imagine de la plajă, îmbrăcată în costum de baie animal print. „Doamne, ești o bombă sexy!”, „Arăți minunat!”, „Superbă! Te aștept în San Francisco” sau „Ești foarte frumoasă”, au fost o parte dintre comentariilor fanilor.

Deși a trecut de prima tinerețe, Andreea are un trup tras ca prin inel și un decolteu generos, iar fericirea i se poate citi pe chip, în ciuda faptului că este implicată într-un conflict de amploare cu fostul său iubit, Victor Vrînceanu.

andreeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  36 / 37

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton