; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia Graur (6)

Livia Graur (Prima TV) și-a descoperit o nouă pasiune

09 May 2017

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la ora 14.00, și-a descoperit o nouă pasiune, grădinăritul. După ce anul trecut a plantat primii trandafiri, primăvara aceasta a continuat cu amenajarea grădinii.

Cu puținul timp pe care îl are, având în vedere că se implică foarte mult în campania marca Focus – Stop indiferenței și ia atitudine împotriva abuzurilor asupra animalelor care au loc în România, prezentatoarea Focus 14 își găsește timp și pentru grădina sa.

 Vezi galeria foto >

Astfel, în această primăvară s-a concentrat pe transformarea grădinii prin îmbinarea utilului cu plăcutul:

Am vrut să transformăm curtea în micul nostru loc de relaxare, în care să îmbinăm plăcerea privitului florilor colorate cu cea a gustării din propria recoltă! Așa că, pe lângă trandafiri, petunii, liliac și brăduți, anul acesta am plantat și pomi fructiferi – cireș, măr, păr, prun și piersic, dar și câteva tufe de zmeură. Știu că o să mai dureze până când vom putea să ne bucurăm efectiv de fructele din pomi, însă zmeura e aproape gata! Îi dăm târcoale în fiecare zi, doar-doar se face mai repede!

Renata e extrem de încântată de mica noastră grădină și mereu voluntară să ajute! Cel mai mult îi place când plantăm ceva și se poate juca în voie cu pământ!'

Pe Livia Graur o puteți urmări de luni până vineri, prezentând jurnalul Focus 14.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare