; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MANHUNT WITH JOEL LAMBERT

Vedeta Discovery Joel Lambert, fost membru al trupelor SEAL, vine la Bucureşti pe 28 februarie

21 February 2014

Joel Lambert, fost militar Navy Seal, specializat în misiuni de supravieţuire şi evadare, şi gazda emisiunii “Manhunt“, se va lăsa urmărit prin București în cadrul unei competiții pline de adrenalină.

[Not a valid template]

Pe 28 februarie, Joel va participa în premieră mondială la un joc extrem de-a şoarecele şi pisica, desfășurat “pe viu” pe străzile din București.

Cei care vor să participe la urmărire se pot alătura uneia dintre cele trei echipe formate din “forțe speciale”, care îl vor vâna pe Joel. Astfel, oricine le poate da o mână de ajutor online urmăritorilor, devenind parte a “creierului” care le va da indicații despre localizarea lui Joel pe teren. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe website-ul www.bucharestmanhunt.discovery.ro  până pe 28 februarie inclusiv.

Pe parcursul urmăririi, participanții vor putea fi alături de Joel şi de trupele speciale' prin intermediul camerelor care vor filma întreaga acțiune şi o vor transmite live prin video streaming  pe  website-ul dedicat campaniei.

Competiţia are şi premii – 3 dispozitive GPS Garmin MAP 62 care vor fi acordate prin tragere la sorţi fanilor care se vor înscrie în competiţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare