; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura teodoru (4)

Vedeta Digi 24, Laura Teodoru, și-a sărbătorit ziua de naștere la serviciu

13 January 2015

Laura Teodoru, prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi 24 şi Digi Sport 3, şi-a sărbătorit ziua de naştere, 12 ianuarie, la muncă. A fost însă una dintre cele mai frumoase sărbători pentru că Laura a avut parte de o zi plină de surprize din partea colegilor.

[Not a valid template]

„Am știut că cea mai frumoasă zi de naștere va fi alături de colegii mei. De fapt spun fără să exagerez, ei sunt a doua mea casă, familia din Bucureşti care îmi lipsea. Am primit cele mai frumoase şi sincere urări de la oameni valoroşi, oameni pe care îi respect şi care au un loc special în inima mea. Am râs mult, am primit multe flori, iar ziua a culminat cu un mesaj de la mulţi ani, primit pe când eram în direct de la colegii mei din regia de emisie. Am fost tare surprinsă să văd cum pe ecranul din spatele meu apare un mesaj. Îi iubesc şi mă simt cea mai norocoasă şi răsfățată', spune Laura.

Vedeta Digi 24 şi-a încheiat ziua în compania celui mai iubit om, alături de fiica ei, Sophie. „Seara, acasă, Sophie mi-a oferit un breloc de chei și mi-a spus să îl folosesc zi de zi şi, când mă uit la el, să mă gândesc la ea. Mi-au dat lacrimile', spune emoţionată Laura Teodoru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare