; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rugby argentina

Vedem semifinalele Cupei Mondiale la Rugby în weekend, la Digi Sport

22 October 2015

Careul celor patru aşi din rugby este complet, iar Digi Sport difuzează, sâmbătă, 24 octombrie, şi duminică, 25 octombrie, penultima fază a celei mai importante competiţii a sportului cu balonul oval din lume.

rugby argentina

Prima semifinală, cea dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud este în direct sâmbătă, de la ora 18.00, pe Digi Sport 2. Ambele echipe sunt deţinătoare ale trofeului mondial.

Duminică, de la 18.00, pe Digi Sport 1, echipa care a furnizat surpriza acestei ediţii, Argentina, se află cu un pas în finala Cupei Mondiale la Rugby. În sferturile de finală argentinienii au eliminat Irlanda, 43-20 (20-10), după o luptă fantastică. Acum, tot ce trebuie să facă naţionala Argentinei este să treacă, în semifinala de la Londra, de Australia, dublă campioană mondială.

Semifinalele Cupei Mondiale la Rugby, transmise în exclusivitate în România de canalele Digi Sport, vor fi comentate şi analizate în emisiunea Rugby Mondial', de la Digi Sport, moderată de Radu Constantin.

Până acum trei mari forţe ale emisferei de sud au dominat întrecerea: Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud au câştigat de câte două ori trofeul Webb Ellis, care răsplăteşte campioana mondială.

Finala Cupei Mondiale la Rugby se joacă pe 31 octombrie şi va fi în direct la Digi Sport.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare