; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Varza_iUmor

Varză a cucerit juriul și a devenit cel de-al treilea concurent trimis în finala “iUmor” din sezonul șase

12 March 2019

Daniel Ilie aka Varză este al treilea concurent trimis de telespectatori în finala iUmor', din cel de-al șaselea sezon, alături de Vasi Borcan și Irena Boclincă.

Un număr de stand-up susținut de Daniel Ilie aka Varză a fost cel care i-a amuzat pe juraţi, sâmbătă seara, la Antena 1, şi i-a determinat să retrăiască amintiri de la începuturile industriei muzicale româneşti, mai exact din anii 2000. Varză i-a captivat pe toţi cei prezenţi în sală, deşi s-a văzut nevoit să menţioneze încă de la început: „E un mare dezavantaj să te ştii cu juraţii. Oamenii, ştiind ce faci, au nişte aşteptări !'. El a venit la iUmor' cu un număr inspirat chiar din viaţa lui, mai exact din primele momente trăite pe scenă. „Eu am venit azi pentru că mă simt bine pe scenă!', le-a povestit el în culise prezentatorilor show-ului, Şerban Copoţ şi Dan Badea.

Pe Cheloo l-a cucerit: 'Nimeni nu povesteşte mai frumos ca băiatul ăsta. Ştie să joace, ştie să captiveze omul, e un artist adevărat!', a mărturisit juratul, în vreme ce Bendeac a completat: „Numărul pe care l-ai făcut tu adineaori este unul dintre cele mai valoroase din istoria iUmor'! Omul ăsta ar putea să facă un rol extraordinar în teatru. Îmi vin instantaneu în minte zece piese şi zece roluri în care ar putea să fie extraordinar!'. La finalul reprezentaţiei sale, toţi juraţii s-au ridicat în picioare pentru a-l felicita. Varză a intrat astfel la votul publicului cu trei voturi, iar admiratorii săi l-au trimis direct în finală prin intermediul aplicației iUmor'.

În fiecare sâmbătă, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o 'carte verde', care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două 'Thumbs up' vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor' va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare