; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Văru’ Săndel s-a calificat ieri seară la „Academia lui Horia”

02 August 2013

Echipa formată din Cristian Cheluţă şi Varu Săndel s-a calificat ieri seară la „Academia lui Horia'.

„Participarea la “Academia lui Horia” mi-a oferit şansa unică de a-l cunoaşte pe Varu Săndel, dincolo de micul ecran. Din fericire, am avut un partener apropiat caracterului meu, aşa că am format o echipă în adevăratul sens al cuvântului!', spune Cristian.

„Ne-am completat destul de bine, iar atuul nostru a fost simţul umorului, care ne-a ajutat să fim mai relaxati, să facem faţă tensiunii concursului şi să ne concentrăm pe gătit'.

Maestrul Vîrlan a încercat să detensioneze atmosfera cu umorul său bine-cunoscut. „Întâlnirea cu Horia nu a fost una lipsită de emoţii, dar datorită modului familiar cu care ne-a tratat maestrul, mi-a fost mai uşor să le depăşesc, chiar dacă am avut unele blocaje pe care le regret', povesteşte Cristian.

Deşi în general nemulţumit de prestaţia concurenţilor în această ediţie, maestrul Vîrlan a apreciat totuşi calităţile „Echipei Portocalii'. „Cristian, cam timid, dar destul de îndemânatic, a făcut echipă bună cu Văru Săndel şi, cum necum, s-au calificat în semifinale, unde vor avea de înfruntat echipe mult mai competitive decât cele pe care le-au depăşit', a spus Horia.

Pe 8 august, la „Academia lui Horia' vor intra în competiţie Echipa Roşie' –Jozsef Urban şi Julia Jianu, Echipa Albastră' – Valentina Nechiforov şi Florin Măxineanu, şi Echipa Portocalie' – Vasile Turcu şi Roxana Iliescu. Nu pierdeţi următoarea ediţie, joi, de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare