; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fort Boyard

Vara aceasta, „Fort Boyard” și Turul Franței se văd la TV5MONDE

29 June 2016

În programul lunilor iulie și august TV5MONDE a pus accent pe muzică, jocuri și călătorii în timp. Dansați pe ritmul muzicii live din Taratata, fiți în centrul acțiunii cu celebra emisiune care ne-a marcat copilăria, Fort Boyard, retrăiți marile momente ale ciclismului din Tour de France, prin intermediul rezumatului special realizat zilnic de TV5MONDE, iar pentru a încheia magic săptămâna, faceți în fiecare duminică după-amiază o călătorie seducătoare în trecut, în emisiunea Secrets dhistoire.  

Fort Boyard 

FORT BOYARD / FORT BOYARD

În fiecare sâmbătă, de la 19.30, începând din 9 iulie.

Anul acesta, numeroase celebrități ce reprezintă asociații de caritate vor sta față în față cu încercările propuse de celebra „Fort Boyard'! Suspans, acțiune, voie bună, prietenie – iată un melanj care promite. Anul acesta îl veți regăsi, printre alții, pe jucătorul de baschet belgian Tony Parker.

Emisiune prezentată de Olivier Minne.

Turul Frantei

TOUR DE FRANCE / TURUL FRANȚEI

În fiecare seară, de la ora 22.00, din 2 până în 24 iulie.

Ediția cu numărul 103 a Turului Franței va debuta sâmbătă 2 iulie și se va încheia pe Champs-Élysées, ca în fiecare an. Regăsiți cele mai importante momente ale fiecăreia dintre cele 21 de etape, grație rezumatului zilnic făcut de TV5MONDE.

 

TARATATA / TARATATA 

În fiecare miercuri seara, de la 22.00, începând din 6 iulie.

Pe durata a 90 de minute, cele mai mari nume ale scenei muzicale franceze și internaționale vin la Taratata. Aveți ocazia să ascultați câte un duo sau trio neașteptate, recitaluri inedite, sau să descoperiți noi talente. Emisiunea își păstrează ingredientele care i-au adus succesul, acordând prioritate, ca de fiecare dată, muzicii live.

Prezentator: Nagui.

 

SECRETS DHISTOIRE / SECRETELE ISTORIEI

În fiecare duminică după-amiază, de la ora 15.00, începând din 10 iulie.

Cu ajutorul reportajelor și al imaginilor de arhivă, Secrets dhistoire vă va duce într-o călătorie în timp. Urmăriți și admirați viața și parcursul, nu de puține ori surprinzător, al unei personalități care a marcat istoria. Luna aceasta, printre alții, istoria secretă a lui Ludovic al XIV-lea – Regele Soare, și a lui Napoleon.

Prezintă: Stéphane Bern.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare