; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Vaporul iubirii” aduce dezmăţul la Antena 1

19 May 2011

Antena 1 lansează la apă în această vară Vaporul iubirii', un reality-show în care 14 tineri (şapte fete şi şapte băieţi), dornici să-şi găsească jumătatea, pleacă într-o  croazieră pe Marea Mediterană. Gazda show-ului care debutează pe 3 iulie este Pepe.

Cei 14 concurenţi, printre care şi şase vedete, Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, Fizz, Kamara şi Doru Isăroiu, vor trece de-a lungul show-ului prin mai multe „teste' ce vizează deopotrivă calităţile şi defectele fiecăruia precum şi relaţia care se va înfiripa între ei. Provocările la care vor fi supuşi implică, printre altele, tentaţii sexuale sau financiare şi au rolul de a stabili, la finalul show-ului, care este cuplul ce merită să câştige competiţia iubirii.

Telespectatorii vor putea vedea peisaje exotice, locaţii luxuriante, petreceri tematice la bordul vasului, dar şi provocări inedite. În lunga lor călătorie, concurenţii vor marca pe hartă Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia sau Corfu.

Miza reality-show-ului este mare: pe lângă satisfacţia de a fi găsit pe cineva alături de care să înceapă o relaţie, cuplul câştigător va primi o croazieră de lux în valoare de 5000 de euro. Iar dacă noul cuplu format decide să se căsătoreasca pe vas, la finalul emisiunii, premiul devine şi mai tentant: la croaziera de lux se adaugă 5000 de euro cash.

Primele vedete eliminate de pe Vaporul iubirii', care s-au întors deja acasă, după doar o săptămână de huzur, au fost Daniela Crudu şi Fizz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare