Homepage  / Vedete străine

Vanessa Hudgens poate vorbi cu spiritele. Cum a descoperit că are această putere

Vanessa Hudgens poate vorbi cu spiritele. Cum a descoperit că are această putere
7

de Roxana Mirea,

Vanessa Hudgens, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că a descoperit că are o abilitate ieșită din comun. Mai exact, actrița a dezvăluit că poate vorbi cu spiritele, lucru pe care l-a descoperit la vârsta de opt ani. Chiar dacă a fost speriată la început, pe parcurs a început să se împace cu ideea că are această putere.

Vanessa Hudgens poate vorbi cu spiritele

Vanessa Hudgens a făcut o dezvăluire care a luat prin surprindere pe toată lumea. În cadrul emisiunii ”The Kelly Clarkson Show”, actrița a dezvăluit că are capacitatea de a comunica cu spiritele de pe tărâmul de dincolo. Vanessa a declarat că de-a lungul anilor a avut numeroase confruntări cu spiritele, așa că „a acceptat că poate să vadă și să audă lucruri”.

„Îmi amintesc că mă pregăteam să merg la școală. Aveam opt ani, iar acolo, în cameră, aveam niște rațe de jucărie. Una era pe masă, am început să merg și la un moment dat mi s-a părut că merge și ea”, a povesit Vanessa Hudgens, potrivit filmnow.ro.

La început, totul i s-a părut înfricoșător, dar apoi a început să accepte că are această putere, pe care o consideră un dar.

Oscars 2022: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

M-am închis o perioadă în mine, mi s-a părut înfricoșător. Necunoscutul este înfricoșător. De curând, însă, am început să accept această putere, să consider că este un dar ori o abilitate cu care am fost înzestrată”, a mai povestit actrița.

Vanessa Hudgens a mai spus că are un fel de cutie de spirite, pe care o folosește pentru a le face să vorbească. Chiar de curând a folosit-o într-o grădină în care se afla alături de un prieten. Acela a fost momentul în care a întâlnit un spirit „haios”, pe nume Sam.

„Am auzit un zgomot. Mă întrebam dacă are ceva să ne spună, iar apoi l-am auzit zicând ”Nu”. Părea foarte liniștit.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton