; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanessa Hudgens n-a putut să iubească de la distanţă

17 March 2011

Vanessa Hudgens nu a suportat o relatie la distantaActriţa de 22 de ani spune că s-a despărţit de Zac Efron (23 de ani) pentru că stăteau mult timp separaţi şi nu au putut să păstreze vie flacăra iubirii, relatează femalefirst.co.uk.

„Relaţiile la distanţă sunt întotdeauna dificile, indiferent de împrejurări. Când eşti faţă în faţă, este diferit. Vorbeam la telefon, dar nu era acelaşi lucru'.

Vanessa Hudgens spune că se simte încă ataşată de Zac Efron, pentru că au trecut prin multe experienţe plăcute împreună.

„Ne-am îndepărtat unul de celălalt. A fost draguţ să am pe cineva cu care să împart toate acele experienţe minunate'.

Cu aproape două luni în urmă, Vanessa Hudgens şi Zac Efron au încercat să mai dea o şansă relaţiei lor, iar actorul şi-a vizitat fosta iubită pe platourile de la „Journey 2: The Mysterious Island'. „Încă suntem prieteni. Cine ştie ce ne rezervă viitorul. Încercăm să ne dăm seama'.

În ultima vreme, Vanessa Hudgens a fost văzută în compania actorului Josh Hutcherson (18 de ani), alături de care a jucat în „Journey 2: Mysterious Island'. Filmul va avea premiera în România pe 14 octombrie 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare