Homepage  / Vedete străine

Vanessa Hudgens este însărcinată pentru prima dată! A făcut anunțul la Premiile Oscar 2024. Primele imagini

Vanessa Hudgens este însărcinată pentru prima dată! A făcut anunțul la Premiile Oscar 2024. Primele imagini
9

de Roxana Mirea,

Vanessa Hudgens este însărcinată pentru prima dată! Actrița a făcut fericitul anunț pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2024, eveniment care a avut loc în weekend. Iată primele imagini cu Vanessa Hudgens însărcinată. 

Vanessa Hudgens este însărcinată 

Vanessa Hudgens este însărcinată. Vedeta din „High Musical Musical” a anunțat oficial că va fi mamă pentru prima dată. Fericita veste a fost împărtășită pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2024.  

Vanessa Hudgens a îmbrăcat o rochie neagră cu mâneci lungi, care s-a mulat perfect pe burtica de graviduță. Acesta este primul copil pe care ea și soțul ei, jucătorul de baseball Cole Tucker, îl vor avea împreună. 

Vanessa Hudgens, pe covorul rosu la Premiile Oscar 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Miercuri, Hudgens a respins speculațiile privind sarcina care au apărut prima dată în octombrie. „Am avut literalmente o întâlnire cu publicul care a preluat controlul asupra opiniei lor despre mine într-un mod lipsit de respect”, a declarat ea în episodul din 6 martie al podcastului She Pivots. „Am ieșit la petrecerea mea de burlăcie în octombrie și am postat un videoclip cu mine, iar acolo sunt toate aceste comentarii care sunt de genul: „Oh, Doamne, ești însărcinată.”” 

Ea a numit remarcile „atât de nepoliticoase”, adăugând: „Îmi pare rău că nu port lenjerie modelatoare în fiecare zi și că sunt o femeie adevărată și am un corp normal.”  

Hudgens a spus că oamenii ar trebui să fie „mai atenți” la speculațiile privind sarcina: „Nu faceți presupuneri în toate aspectele vieții, dar mai ales asupra corpului altor femei.” 

Despre relația dintre Vanessa Hudgens și Cole Tucker 

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în decembrie 2023 în cadrul unei ceremonii în Mexic, după ce au avut o relație de aproximativ trei ani.  

„[Scrierea propriilor mele jurăminte] a fost importantă pentru mine”, a declarat Hudgens pentru Vogue, la acea vreme. „Aș spune, de asemenea, tuturor: Scrieți-vă propriile jurăminte și citiți-le”. Este cel mai frumos lucru din toate timpurile într-o relație să fii atât de deschis, vulnerabil în fața tuturor oamenilor pe care îi iubești, proclamându-ți dragostea. Este pur și simplu frumos. Mi-a plăcut la nebunie.” 

În timp ce cuplul a fost relativ privat cu privire la relația lor, Vanessa Hudgens a confirmat zvonurile că formează un cuplu în timpul unei apariții la The Drew Barrymore Show în mai 2021 și a dezvăluit că ea a fost cea care a făcut primul pas după ce s-au întâlnit pe Zoom. Hudgens și Tucker și-au făcut debutul pe covorul roșu la premiera filmului Netflix „Tick, Tick…BOOM!”, în noiembrie 2021.  

Cole Tucker si Vanessa Hudgens, la premiera „Tick, Tick…BOOM!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight din aprilie 2021, când a fost întrebată ce i-a atras unul la celălalt, Hudgens a răspuns: „El este pur și simplu perfect pentru mine.” 

„Sunt [fericită]. Chiar sunt”, a continuat ea. „Cred că este, de asemenea, atât de important să rămâi recunoscător pentru tot ceea ce ai în viață. Am făcut din asta o prioritate și simt că asta a făcut ca magia să se întâmple cu atât mai mult.” 

Anterior, Vanessa Hudgens a avut o relație cu actorul Austin Butler timp de aproape opt ani, înainte de a se despărți în ianuarie 2020.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton