Homepage  / Vedete străine

Vanessa Hudgens a născut! Primele imagini cu bebelușul

Vanessa Hudgens a născut! Primele imagini cu bebelușul
10

de Roxana Mirea,

Vanessa Hudgens a născut! Actrița și soțul ei, jucătorul de baseball Cole Tucker, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt foarte fericiți și încântați de momentele magice prin care trec acum. Iată primele imagini cu bebelușul.

Vanessa Hudgens a născut 

Vanessa Hudgens și soțul ei, jucătorul de baseball Cole Tucker au devenit părinți. Miercuri, actrița din „High School Musical”, în vârstă de 35 de ani, a sărbătorit cea de-a 28-a aniversare a soțului ei și i-a oferit un cadou unic – un copil. Detaliile privind ziua de naștere și sexul bebelușului sunt necunoscute în acest moment. 

Vanessa Hudgens a născut Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vanessa Hudgens și soțul ei au fost surprinși în timp ce se pregăteau să își ducă bebelușul acasă. Miercuri, Vanessa a părăsit spitalul, în Santa Monica, iar în imagini se vede cum o asistentă o ajuta să meargă la mașină cu bebelușul în brațe. 

Vanessa Hudgens și-a anunțat pentru prima dată sarcina în martie. Actrița s-a afișat cu burtica de graviduță pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. După ceremonia de decernare a premiilor, ea și-a expus burtica într-o rochie transparentă de Jason Bolden la petrecerea de după Oscaruri Vanity Fair. 

Vanessa Hudgens, pe covorul rosu la Premiile Oscar 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

Vanessa strălucește și îmbrățișează acest nou capitol. Ea nu ar putea fi mai fericită în această perioadă”, a declarat o sursă pentru ET înainte de naștere. „Abia așteaptă să fie mamă și vrea să ofere și să fie un exemplu pozitiv pentru micuțul ei. Este o persoană atât de implicată în tot ceea ce face și acest lucru se va transpune, fără îndoială, în stilul ei de părinte. Cole i-a satisfăcut toate nevoile. Este un familist și se implică activ. Vrea să fie cel mai bun tată. Acesta este un vis devenit realitate pentru amândoi. Încă sunt în al nouălea cer și iubesc viața de cuplu.” 

Cum s-au cunoscut Vanessa Hudgens și soțul ei 

Vestea sarcinii a venit la câteva luni după ce Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit la Azulik City of Arts în Tulum, Mexic, pe 2 decembrie 2023. Cuplul s-a căsătorit în fața a 100 dintre cei mai apropiați prieteni și rude, și și-au scris propriile jurăminte.  

„Eu și Cole ne-am întâlnit pe un grup de meditație Zoom. Foarte aleatoriu, da”, a declarat actrița pentru ET în 2021. „Zoom, trebuie să-ți placă.” 

Despre relația lor, s-a aflat prima dată în 2020, la câteva luni după despărțirea actriței de fostul iubit de lungă durată Austin Butler. Înainte de Butler, fosta vedetă Disney a avut o relație de lungă durată cu Zac Efron, colegul său din High School Musical, înainte de despărțirea lor în 2010. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton