; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vali Vijelie la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)

Vali Vijelie, următorul invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

28 January 2021

Marți, 2 februarie, Vali Vijelie (Valentin Rusu, numele real) vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D! Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere din România, considerat tatăl manelelor' în România, Vali Vijelie provine dintr-o familie de muzicanți și întreaga viață și-a dedicat-o scenei și muzicii.

Publicul l-a perceput mereu ca fiind un mare iubitor al valorilor familiei, aceasta reprezentând pentru artist și adevărata sa avere. Își compune versurile melodiilor tocmai pentru că își dorește să transmită celor care îl ascultă doar propriile trăiri, experiențe. Telespectatorii vor putea urmări marți seară, de la 22:30, la Kanal D, un interviu memorabil, în care Vali Vijelie se dezvăluie până la cele mai profunde emoții. Fanii artistului vor afla și cum a fost supranumit acesta Vijelie', la începutul carierei sale muzicale,  dar și  detalii despre legături de familie, perioada copilăriei și adolescenței, lucruri inedite din viața sa de zi cu zi, dar și ce are de spus cântărețul  despre iubirile care i-au marcat existența. 

 De ce nu purtați în acte numele tatălui?', Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?', De ce nu recunosc românii că ascultă manele?', Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?', Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?', Poate un bărbat să iubească două femei?', V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?', sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Vali Vijelie în ediția de marți, 2 februarie, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată la ora 22:30, la Kanal D! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare