; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nada personal

Valentino Lanus şi Juan Soler vor fi colegi în remake-ul unei telenovele celebre

15 March 2017

Valentino Lanus, Juan Soler şi actriţa de origine columbiană Margarita Muñoz (Julieta din „Moştenitorii') vor începe zilele acestea, în Mexic, filmările la telenovela „Nada personal', care va fi difuzată de postul Azteca Trece.

Conform radioformula.com.mx, producţia este un remake al telenovelei cu acelaşi titlu din 1996 (şi difuzată la Acasă cu numele de „Nimic personal'), avându-i pe Ana Colchero, José Ángel Llamas şi Demian Bichir în rolurile principale.

Din distribuţia telenovelei „Nada personal', care va avea acţiune şi multe intrigi, va mai face parte şi Kika Édgar, pe care aţi mai văzut-o în „Îţi ordon să mă iubeşti!' şi „Viaţă de împrumut'.

Ultimul proiect a lui Valentino pe micile ecrane din Mexic a fost serialul cu accente thriller „Maldita tentacion', în care a jucat alături de Ana Layevska. Iar ultima peliculă în care a apărut a fost comedia romantică „Quiero ser fiel' (2014). Când nu joacă în telenovele, Lanus este pasionat de fotografie. În ceea ce priveşte viaţa privată, pe 22 februarie, fetiţa lui, Maria Magdalena, a împlinit 1 an.

La noi pe Valentino (41 de ani) l-aţi văzut în „Toantele nu merg în rai' şi „Cântec de iubire', iar pe Juan Soler (51 de ani) în „Regina inimilor' şi „Soţ de închiriat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare