Homepage  / Televiziune

Valentin Popescu a fost eliminat de la Love Island România. Cu cine l-a înlocuit Alexandra

Valentin Popescu a fost eliminat de la Love Island România. Cu cine l-a înlocuit Alexandra
11

de Roxana Mirea,

Valentin Popescu a fost eliminat de la „Love Island România”, de la Pro TV. Acesta a petrecut doar câteva zile în Tenerife, însă aventura lui a ajuns la final. Valentin s-a apropiat cel mai mult de Alexandra, însă aceasta nu a fost așa de afectată de eliminarea lui, mai ales că l-a înlocuit deja cu un alt băiat.  

Valentin Popescu, eliminat de la Love Island România 

Valentin Popescu a părăsit emisiunea „Love Island România”, de la Pro TV. După plecarea lui, Alexandra, fata de care el s-a apropiat în show-ul din Tenerife, l-a înlocuit deja cu Denis. 

Concurenții de la Love Island România au avut de îndeplinit o probă îndrăzneață. Prin dans și gesturi senzuale, fetele s-au străduit să le crească pulsul băieților, la propriu. În acest context, pulsul lui Denis a crescut atunci când Alexandra a apărut în fața lui. 

Într-o discuție, a doua zi, Alexandra și Denis au discutat despre ce s-a întâmplat la petrecere, acolo unde ea i-a cerut acestuia să o lingă pe gât, unde se dăduse cu miere.  

Fetele, în afară de Ada, au dansat pe la fiecare sau au făcut ceva mai mult. Mie îmi place o fată când îi ignoră pe restul și mie îmi dă atenție. Și tu ai venit, nu ai făcut nimic nimănui, dar pe mine m-ai pus să te ling de miere. Și de aia! S-a întâmplat un lucru care mie îmi place. Cel puțin eu am stat cuminte, acolo la bancă, n-am făcut nimic. M-au lins fetele, au sărit pe mine”, i-a spus Denis Alexandrei, justificând astfel rezultatul jocului, potrivit libertatea.ro.  

Acesta a fost momentul în care Alexandra i-a dat de înțeles lui Denis că se simte apropiat de el.  

Toată lumea era pe tine. Aoleu! Zicea: încă una sare pe ăsta!”, a recunoscut Alexandra. Întrebată de Denis de ce crede că s-a întâmplat asta, tânăra a spus: „Nu știu, cred că erai tu frumușel!”. 

Relația dintre Alexandra și Valentin s-a încheiat fix după ce el a plecat de la Love Island România, din motive personale.  

Valentin Popescu a fost eliminat de la Love Island România. Cu cine l-a înlocuit AlexandraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cine este Denis Iuga, concurent Love Island România 

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. ”Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta. 

Cine este Valentin Popescu, concurent Love Island România 

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. ”Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!”, recunoaște acesta. 

Alina Ceușan, despre debutul Love Island România

Cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram, Alina Ceușan (31 de ani)  este cea mai nouă vedetă Pro TV, căci celebra influenceriță va prezenta show-ul de dating „Love Island România”.  Filmările sunt în toi, vor dura două luni, iar noua prezentatoare s-a acomodat deja cu viața din Tenerife. „Ne-am acomodat rapid, în doar o săptămână am reușit să ne „lipim” de această insulă frumoasă.”, a recunoscut Alina Ceușan.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, Alina Ceușan a spus care sunt punctele forte ale show-ului „Love Island”. „În primul rând, poziționarea pe piață, faptul că e primul reality show de acest gen care îmbină partea de TV cu o aplicație. Faptul că spectatorii pot influența prin aplicația „Love Island România” destinul celor din casă, sau ceea ce se întâmplă în show, e din nou un avantaj – oferă practic acest insight interactiv, dacă vreți, asupra show-ului”, a explicat vedeta.

Concurenții Love Island România trăiesc intens prima recuplare. Cine a fost eliminatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton