; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Valentin Ionascu

Valentin Ionașcu („Visuri la cheie”) are planuri de vacanță pentru…la iarnă!

30 July 2020

Ocupat cu filmările noului sezon al show-ului „Visuri la cheie' de la Pro TV, arhitectul Valentin Ionașcu plănuiește prima vacanță pentru când vor cădea primii fulgi de zăpada.

 

TVmania: Ați reînceput filmările la noul sezon „Visuri la cheie'. Cum decurg lucrurile la acest nou sezon dată fiind situația? Sunt îngreunate filmările, s-a schimbat dinamica muncii? Reușiți să respectați termenele-limită?

Era și timpul să ne întoarcem la treabă. Planurile erau mărețe pentru 2020, am început cu mare entuziasm să filmăm în februarie și la scurt timp totul s-a oprit. A urmat o perioadă complexă, cu adaptare și așteptare. Mă bucur mult că filmăm din nou, simțeam nevoia de a mă întâlni cu colegii, cu oamenii din spatele proiectului și cu cei pentru care, împreună, împlinim visuri. Mereu am avut termene strânse pentru a da soluții, suntem obișnuiți să lucrăm contra cronometru. Acum avem și mai puțin timp, însă, lucrul acesta ne provoacă și ne ambiționează. Suntem impliniți după fiecare autocar mutat, după fiecare familie pentru care am reușit să facem diferența.

Ce surprize ați avut în acest sezon?

Pentru mine surprizele vin de la oamenii pe care îi întâlnim. Când crezi că ai întâlnit exemplul perfect pentru cel mai devotat părinte sau cel mai tenace copil, întâlnesti o nouă poveste care te surprinde. Visuri la cheie e o lecție de viață. Învăț că fericirea stă în lucruri mărunte, că iubirea necondiționată răzbește, că uneori comunitatea ajută. Poveștile sunt surprinzătoare, va fi un sezon cu multă încărcătură emoțională, cu familii fericite și tot atâtea proiecte reușite.  

 

Ce alte planuri (de vacanță) aveți pentru această vară?

La primii fulgi o să arunc placa de snowboard în mașină și o să plec să mă bucur din plin de zapadă și de natură. De ce vorbim de snowbording în iulie?! Pentru că e prima vacanță la care îndrăznesc să mă gândesc, având în vedere că suntem mai mereu la filmări și ne dorim să ajungem în cât mai multe cămine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare