; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Valentin Dinu va cânta la botezul lui David Măruţă

14 June 2011

Duminica aceasta, pe 19 iunie, Andra şi Catalin Măruţă îşi vor boteza băieţelul în vârstă de trei luni. Micuţul familiei Măruţă va primi numele David Alexandru şi va fi năşit de prietenii părinţilor, Arpad Paszkany şi iubita acestuia, Anne.

Ceremonia religioasă va fi urmată de un party la piscină, la care părinţii şi naşii vor întâmpina aproximativ 200 de invitaţi.

Printre surprizele serii se numără, dupa cum dezvăluie prezentatorul Happy Hour', şi un moment cu unul dintre finaliştii de la Românii au talent'. Valentin Dinu, care a cucerit-o pe jurata Andra cu vocea sa în show-ul de la Pro Tv, va cânta duminică seara la petrecerea micuţului David.

Avem multi invitaţi care au promis că vor şi cânta, din prietenie pentru noi: Holograf, Pepe, Niculina Stoican, taraful din Clejani, ba chiar şi Valentin Dinu, cel de la 'Românii au talent'', spune Cătălin Măruţă.

Cât despre ritualurile care se pun în scenă la petrecerile de botez, vedeta Pro Tv recunoaşte că el şi soţia sa nu s-au decis încă dacă vor aduce ursitoare la botez: 'Ştiu că acum aşa se poartă, toata lumea aduce la botez nişte fete drăguţe, cu figuri de zâne, care joacă rol de ursitoare. Nu ştim încă dacă aşa vom face şi noi, rămâne de văzut', a încheiat prezentatorul „Happy Hour'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare