; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Valentin Dinu de la “Românii au talent” a divorţat

04 July 2012

Participarea la show-ul Românii au talent', difuzat pe Pro TV, i-a adus lui Valentin (23 de ani) pe lângă succes în carieră şi o ruptură pe plan sentimental. Artistul şi soţia sa (cu care s-a căsătorit pe când avea 19 ani) au divorţat în urma unor neînţelegeri. Valentin spune că hotărârea au luat-o înainte de Românii au talent', aşa că, succesul şi notorietatea dobândite nu au reprezentat motivul separării lor.

Ruptura în fosta mea căsnicie a avut loc înainte de Românii au talent'. Am hotărât să divorţăm de comun acord pentru că nu ne mai înţelegeam, însă motivele pentru care ne-am separat prefer să nu le fac publice şi rămână doar între noi', a declarat Valentin Dinu.

Băieţelul pe care cei doi îl au împreună a rămas în grija mamei: El locuieşte cu mama lui şi cu actualul ei soţ. Nu am stabilit un program strict de de vizite pentru că am rămas în relaţii foarte bune şi îl pot vedea oricând. Îmi petrec mult timp cu el şi fac tot posibilul ca băieţelul meu să nu-mi simtă niciodată lipsa', a mai zis Valentin.

În prezent, cântăreţul îşi împarte timpul între concerte, înregistrări şi emisiuni TV şi îşi promovează piesa „Sunt OK'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare