; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1586205275_981793_1586205712_noticia_normal

Val Kilmer mărturisește în cartea de memorii că a fost îndrăgostit de Angelina Jolie

22 April 2020

Actorul Val Kilmer (60 de ani), care a dus în ultimii ani o luptă crâncenă cu cancerul la gât, și-a lansat recent o carte de memorii, „Im Your Huckleberry', în care povestește, de-a lungul a 300 de pagini, momente semnificative din propria existență. 

Kilmer povestește, printre altele, că a fost îndrăgostit de Angelina Jolie înainte de a lucra împreună și că de abia aștepta să o sărute la filmările peliculei „Alexandru' (2004), în regia lui Oliver Stone, unde el și Angelina (44 de ani) interpretau rolurile de părinți ai lui Alexandru cel Mare.

În memoriile sale, starul din „Top Gun' sau „Batman Forever' își amintește că el și Angelina Jolie s-au întâlnit pentru prima data pe o stradă din New York, unde el „s-a făcut de râs într-un mare fel'. Apoi, când au început să lucreze împreună, „Am început să fim prieteni. Era cam pe când mama lui Angie pierdea lupta cu cancerul. Locuiau în hotelul favorit al mamei lui Angie. Întâmplător stăteam și eu acolo. De abia așteptam să o sărut, să-I cumpăr un avion privat Gulfstream, pe coada căruia să scriu V+J', scrie el.

Kilmer mărturisește că i-a spus lui Oliver Stone că va juca în „Alexandru' doar dacă „regele și regina au flashbackuri în care își amintesc cum s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și dărâmă castelul cu pasiunea lor înainte de a se întoarce unul împotriva celuilalt'. Kilmer admite că a glumit doar pe jumătate, dar că Stone nu a văzut gluma.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare