; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Val Kilmer are restanţe la plata pensiei alimentare

05 August 2011

Joanne Whalley (46 de ani), fosta soţie a lui Val Kilmer (51 de ani), susţine că starul nu i-a mai plătit pensia alimentară de ceva vreme şi va obţinute dreptul de a pune sechestru pe ferma sa din New Mexico, anunţă femalefirst.co.uk.

Val Kilmer şi Joanne Whalley s-au despărţit în 1996, iar actorul trebuia să-i plătească 27,500 de dolari pe lună pentru cei doi copii – Mercedes şi Jack.

Fosta soţie a starului nu a specificat câţi bani are de recuperat, dar suma pare să fie destul de mare, din moment ce proprietatea lui Val Kilmer este estimată la suma de 18,5 milioane de dolari.

În 2009, Val Kilmer a scos ferma la vânzare pentru 33 de milioane de dolari, dar a scăzut preţul la 23 de milioane, în octombrie 2010, şi la 18,5 milioane după alte două luni.

În noiembrie 2010, fiscul american a pus sechestru pe ferma lui Val Kilmer, pentru a recupera o datorie de 538 de mii de dolari. Cu doar jumătate de an înainte, actorul a plătit 538 de mii de dolari pentru a rezolva o altă dispută cu instituţia respectivă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare