; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vahide Percin (1)

Vahide Perçin, noua Hurrem, nu mai scapă de probleme

10 April 2014

Vahide Perçin (48 de ani), actriţa care o va interpreta pe sultana Hurrem îmbătrânită, în serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', îi este alături fostului său soţ, actorul Altan Gördüm, aflat în grea suferinţă.

Vahide Percin (3)

Zilele trecute, Altan Gördüm a anunţat că este bolnav de cancer la piele, iar fosta sa soţie a hotărât să se reîntoarcă acasă, împreună cu fiica lor, Alise, ca să îi fie acestuia alături pe toată perioada tratamentului.

Vahide Perçin (care apare şi în serialul „Feriha', difuzat lunea şi marţea tot de Kanal D) a rămas prietenă cu fostul soţ după divorţ. Ea nu a uitat că, timp de doi ani, şi ea a suferit de cancer la sân, iar Altan i-a fost în permanenţă alături. Din păcate, boala actriţei ar fi fost motivul care ar fi dus la destrămarea căsniciei celor doi actori, spun ziariştii turci.

Vahide Perçin s-a născut într-o familie de imigranţi greci şi a fost căsătorită timp de 22 de ani, până anul trecut, cu actorul Altan Gördüm.

Pe Vahide o veţi putea vedea pentru prima oară în serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' în episodul din 17 aprilie, care va fi, de altfel, şi primul din sezonul al patrulea al serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare