Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță în Toscana alături de familia Fodor și Gina Pistol. Cum s-au distrat

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță în Toscana alături de familia Fodor și Gina Pistol. Cum s-au distrat
26

de Cristina Țapu,

Trei dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc se bucură de o vacanță de vis în Toscana, departe de casă. Irina și Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu, dar și Gina Pistol alături de Smiley și fiica lor se relaxează într-o cabană desprinsă parcă din povești, în Toscana. Imaginile pe care le-au distribuit pe conturile personale de Instagram sunt unele cu adevărat spectaculoase!

Imagini spectaculoase din vacanța vedetelor în Toscana

Cele trei familii au plecat împreună în vacanță, alegând Toscana, o destinație renumită pentru mâncarea delicioasă și peisajele care pur și simplu îți taie respirația. Adela și Radu i-au lăsat acasă cei trei copii și se bucură din plin de timpul lor liber, în timp ce soții Fodor au venit împreună cu Diana, fiica lor de 12 ani, iar Smiley și Gina Pistol sunt însoțiți de Josephine, care are 3 ani.

toscana 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Adela Popescu a distribuit mai multe poze pe pagina personală de Instagram, iar ca descriere a scris „vacanța părinților”. Unii dintre fani nu au înțeles motivul pentru care Adela Popescu consideră această vacanță ca fiind a părinților ținând cont că nu petrece timp în doi, ci este însoțiță de copiii prietenilor. Andreea Bănică a scris: „Păi cum vine asta, vacanța părinților cu copiii altora?” Răspunsul Adelei Popescu nu a întârziat să apară: „Cât timp nu sunt ai noștri…”

Irina Fodor: „Avem și planuri de vizitat, nu doar de relaxare”

Cei șase prieteni s-au cazat într-o vilă care are atât piscină, cât și o grădină impresionantă. Pentru fiecare noapte de cazare, turiștii trebuie să plătească între 1040 și 1456 de euro. Vila, situată într-o zonă liniștită din Terranuova Bracciolini, a fost construită în 1800 și renovată în 2017, scrie protv.ro.

În timp ce Gina și Smiley au păstrat discreția și nu au postat prea multe imagini din vacanța lor, nu același lucru se poate spune și despre Adela Popescu. Aceasta a publicat, la Insta Story, atât poze cu prietenii alături de care se relaxează în Italia, cât și un filmuleț în care poate fi văzută micuța Josephine, fiica Ginei Pistol.

Smiley si prietenii in Toscana (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 26

„Suntem de două zile în Toscana, și de abia azi am reușit să pun aici câteva imagini, pentru că e totul fermecător și timpul curge așa de lent în vacanța asta, încât iar am rămas gură-cască și am uitat să mai pun mâna pe telefon. Avem și planuri de vizitat, nu doar de relaxare, așa că zilele următoare vă mai arăt ce mai vedem frumos pe aici.”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cele trei cupluri nu sunt doar buni prieteni, ci și parteneri de afaceri

Cele trei cupluri nu sunt doar bune prietene, ci și parteneri de afaceri. Împreună și-au deschis un hotel în Vama Veche, iar proiectul pare să le meargă ca pe roate.

Hotelul, care dispune de 14 camere, a fost complet renovat de un arhitect, transformând radical unitatea de cazare. În interior, pensiunea oferă o zonă de luat masa, dotată cu scaune și canapele, iar în exterior, clienții se pot bucura de o piscină înconjurată de șezlonguri. Pictura murală de pe perete, care reprezintă marea și dă impresia că zidul este spart, atrage imediat atenția tuturor celor care pășesc pragul hotelului.

hotel 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 26

Prețurile pe care turiștii trebuie să le scoată din buzunar pentru a se caza aici sunt unele destul de piperate și nu oricine și-ar putea permite un concediu la acest hotel.

Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 600 de lei în septembrie și pot ajunge până la 950 de lei pe noapte în plin sezon, în august. Mai mult decât atât, există și o cerință pentru rezervări: clienții trebuie să petreacă minim trei nopți la hotel.

Adela Popescu s-a retras din televiziune după nașterea celui de-al treilea fiu al său și a decis să acorde mai mult timp familiei. Deși nu mai apare atât de des pe micul ecran, Adela este foarte activă și este implicată în tot felul de proiecte.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton