; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trasnitii (Prima TV) 5

Vacanţa s-a încheiat. Noul sezon „Trăsniții” începe pe 23 februarie

19 February 2015

Trăsniţii s-au apucat de treabă, pentru că din 23 februarie, cel mai longeviv sitcom revine la Prima TV cu cel de-al 24-lea sezon, de luni până joi, de la ora 22:30.

Trasnitii (Prima TV) 5
Cu bateriile încărcate, actorii au trecut mai întâi pe la machiaj şi garderobă, apoi s-au prezentat la cadru. Au repetat textul, au urmat întocmai sfaturile regizorale, au făcut o repetiţie generală cu camerele şi… Acţiune! Cu greu îţi poţi stăpâni râsul. Chiar şi actorilor le este greu uneori să se abţină.

„Atmosfera este relaxată, încât nici nu mai ştim care sunt poantele pe care le facem între noi şi care sunt cele din scenariu. Textul se respectă din puncte de vedere al situaţiilor şi al dialogului, dar fiecare vine cu aportul personal. Nici nu putem să ne abţinem. Chiar dacă se fac gume între noi şi nu au legătură iniţial cu textul, le adaptăm în aşa fel încât să le băgăm în scenariu, pentru că sunt foarte bune. Râde toată lumea, inclusiv echipa de producţie. Chiar şi poatele operatorilor sunt preluate. Este o efervescenţă totală', povesteşte Grig Chiroiu, care promite un sezon mai nebun, cu „episoade spectaculoase'.

La finalul sezonului trecut Mârlanu şi Esteban au fost arestaţi, după ce spaniolul a împuşcat-o pe Ema. Pupăză a pierdut alegerile prezintenţiale şi îl acuză pe Mateescu pentru eşec. Acesta din urmă a fost promovat, iar postul de şef de secţie a rămas vacant. Chiorete şi Poponeţ se vor lupta pentru funcţia de conducere. După ce a stat mai mult timp în comă, Ema are acum pierderi de memorie. Fata nu mai ştie cu cine este căsătorită şi de ce Vadame o acuză că a avut o relaţie extraconjugală cu Pupăză. Pe parcursul noului sezon, Ema va avea dedublări de personalitate.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare