; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_300114_Vacanta Mare_0644

“Vacanța Mare” revine pe micile ecrane, la Antena 1

03 February 2014

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_300114_Vacanta Mare_0644Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu revin la TV cu Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor', un show de comedie care va avea premiera în curând, la Antena  1.

Am fost primii pe o piață goală de umor, iar acum, într-o perioadă în care lumea crede că nu se mai poate inventa nimic, uite că venim cu un stil nou în care lumea nu va recunoaște nimic din ceea ce s-a întâmplat înainte', spune Mugur Mihăescu.

Cu toții își fac probleme aflând că revenim pe post: oare or să fie iar Leana și Costel, oare o să fie altceva, fiecare o să-și dea cu părerea. Și mi-ar plăcea să-i surprindem pe toți. Formatul este absolut nou, ceva ce nu s-a mai făcut în România', adaugă și Radu Pietreanu.

Bătălia dintre generații se va da în platoul emisiunii între generația părinților, din care fac parte Mugur și Radu, și generația copiilor, care cuprinde două fete și doi băieți extrem de talentați.

Fiind tată și având un copil adolescent și văzând și generația asta între 14 și 23 de ani, e normal să-ți aduci aminte de cum erai tu față de părinți. Și acum, în postura astălaltă, ai un sentiment amestecat. Pe de o parte, ai vrea să fii și tu tânăr, pe de alta, nu-i înțelegi. Și din conflictul ăsta de neînțelegere or să iasă niște bătăi frumoase. Dacă nu mai ai voie să bați copiii acasă, măcar să-i batem în concurs', explică Mugur.

Radu Pietreanu mai spune că, odată cu acest show, Vacanța Mare își dorește să promoveze o nouă generație de umoriști care să se bată cot la cot cu ei și care, de ce nu, să le calce pe urme.

Lumea se va uita la Vacanța Mare din nevoia unei schimbări. Pentru că ce a fost până acum la televizor e de fapt o moștenire a stilului pe care l-am impus în televiziune și în umor de atâția ani. Oamenii nu au mai progresat cu aproape nimic, cu mici excepții. Eu sper ca după show-ul acesta să apară și altele asemănătoare. Blestemul nostru este că suntem primii!', mai spune Mugur Mihăescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare