; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vacanta Mare_Kanal D (3)

„Vacanța Mare” a semnat cu Kanal D | Când începe noul sezon al serialului

16 June 2015

„Vacanța Mare' revine pe micile ecrane cu un nou sezon, la Kanal D. Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au început deja filmările.

[Not a valid template]

Cei doi actori s-au întors la rolurile Leana și Costel, în „decorul care reconstituie toposul cunoscut – locuința din satul Sadova a familiei Pârțag, cu pridvorul casei, cu sufrageria în care tronează patul matrimonial, pozele de familie și carpeta cu păuni, cu birtul unde își varsă oful personajele, dar și cu livingul în care își trăiesc amorul năbădăios Axinte, interpretat de Ion Petrescu, și Urinela, în rolul căreia o revedem pe Ani Crețu', se arată într-un comunicat al postului.

„Tot ceea ce vedeti este inspirat din satul Sadova, casa, interioarele, Leana insasi! Multe femei din Sadova semanau cu acest personaj multumita caruia eu, dintre barbati, sunt cea mai frumoasa femeie! Filmam cu mare bucurie, ca in studentie!', a spus Mugur Mihaescu.

La rândul său, Radu Pietreanu spune că noul sezon va avea de-a face cu actualitatea.

„In acest nou sezon oltenii devin penali, Leana si Costel vor avea de-a face cu DNA-ul. Adaptam scenariul la ceea ce se intampla in Romania', a declarat Radu Pietreanu.

Noile aventuri ale familiei Partag vor putea fi urmarite in toamna, la Kanal D.

Te-ar putea interesa și:

Vacanţa Mare face lungmetraj în loc de emisiune TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare