; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady and the Tramp

Vacanţa începe cu animaţii Disney la TVR 2. Ce va difuza postul de televiziune

14 June 2019

Vara şi-a reintrat în drepturi şi ce poate fi mai frumos decât să dăm startul vacanţa de vară cu nemuritoarele animaţii semnate de Walt Disney.

Sâmbătă, de la ora 20:20, TVR 2 va difuza „Doamna şi vagabondul' (titlu original: Lady and the Tramp) o producţie a anului 1955, nominalizată la premiul BAFTA.

Filmul spune o minunată poveste de dragoste între patrupezi, care se întretaie cu momente de acțiune și suspans, care dau o savoare deosebită filmului. Lady e o superbă căţeluşă cocker spaniel, răsfăţată de stăpânii ei bogaţi, dar care a fost detronată din postura de “copil” preferat după naşterea unui pui de om.

Vagabondul, un metis cu o inimă de aur, este un căţel deştept şi descurcăreţ, care-şi duce viaţa pe străzi laolaltă cu o gaşcă de prieteni patrupezi. Cei doi se întâlnesc în mod neaşteptat, se îndrăgostesc ca-n basme şi vor avea parte de aventuri palpitante şi romantice, înfruntând hingherii şi alte primejdii pentru a rămâne împreună.

La mai mult de 60 de ani de la debut, „Doamna şi vagabondul' îi încântă pe cei mari şi pe cei mici cu animația sa rafinată, cântecele de neuitat și una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare