; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vacanţa   Cameron Diaz şi Jude Law

Vacanţa

13 February 2015

Cameron Diaz şi Jude LawDouă femei cu ghinion în dragoste îşi influenţează reciproc vieţile în timpul sărbătorilor de iarnă. Iris Simpkins (Kate Winslet) locuieşte în Londra unde lucrează ca jurnalistă şi este îndrăgostită de fermecătorul ei coleg Jasper Bloom (Rufus Sewell). Amanda Woods (Cameron Diaz) este o femeie de carieră din Los Angeles care a îndepărtat mulţi bărbaţi, inclusiv pe cel mai recent iubit al său, Ethan (Edward Burns), din cauza ambiţiei sale.

Disperate pentru o escapadă, cele două femei se cunosc pe internet prin intermediul unei pagini de internet care ajută oameni din diverse colţuri ale lumii să facă schimb de locuinţe. Astfel, Amanda ajunge să locuiască într-o cabană din apropierea Londrei pe când timida Iris se găseşte în casa extravagantă din Beverly Hills a celei dintâi.

Curând, Amanda face cunoştinţă cu Graham (Jude Law). În celălalt colţ al lumii, Iris se împrieteneşte cu scenaristul veteran Arthur Abbott (Eli Wallach) şi cu fermecătorul muzician Miles (Jack Black).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare