; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tyrion Lannister 1

Vă mai întrebați încă la ce se gândea Tyrion Lannister? Peter Dinklage are o explicație!

12 September 2018

Finalul sezonului al șaptelea din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' ne-a lăsat cu o mulțime de întrebări în minte, printre ele și cea legată de privirea lui Tyrion Lannister când își dă seama că Daenerys se pregătește să petreacă noaptea cu Jon Snow…

Vă amintiți acea privire. Imaginea a surprins toți fanii serialului „Urzeala tronurilor' la finalul sezonului al șaptelea. De ce s-a uitat așa Tyrion? Ce era în capul lui atunci? Era gelos? Îndrăgostit de Daenerys? Îngrijorat? Neliniștit din punct de vedere politic văzându-i pe cei doi că se apropie?

A răspuns la toate aceste întrebări (sau măcar s-a prefăcut că răspunde) actorul Peter Dinklage pentru Entertainment Weekly: „De fapt a vrut să le spună: «Faceți cât mai puțin zgomot, poate unii vor să doarmă un pic!»', s-a amuzat inițial Dinklage, apoi a continuat mai serios:

„Nu… e complicat… Pentru Tyrion, lucrurile sunt profesionale, dar și personale. Este evident că are simte ceva pentru Daenerys. O iubește sau, cel puțin, crede că o iubește. Ea este impresionantă. Și el își dă seama că nu are antecedente prea bune în materie de femei… Există acolo un pic de gelozie. Și, în același timp, ține și la Jon Snow. Amândoi sunt, într-un fel sau altul, persoanele cu care are cele mai multe lucruri în comun. Amândoi sunt departe de famiile lor și au refuzat să urmeze drumul trasat de familiile lor. Tyrion se întreabă dacă o apropiere amoroasă între Jon și Dany este o decizie inteligentă, căci pasiunea și politica nu merg prea bine împreună. Și mai știe că cei doi pot fi foarte periculoși!'.

Toate răspunsurile le vom avea anul viitor, când „Urzeala tronurilor' se va întoarce pe micile ecrane cu ultimul sezon.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare