; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gal gadot

Va fi Wonder Woman mireasa lui Frankenstein?

09 October 2017

Studiourile Universal se chinuie de ani de zile să urmească din loc proiectul lor de suflet: readucerea monștrilor clasici din portofoliul lor și din vechile filme pe marile ecrane.

Despre refacerea filmului „Mireasa lui Frankenstein' / „Bride of Frankenstein' (1935) s-a tot vorbit, iar zvonurile erau cum că rolul principal, al „miresei', i-a fost oferit Angelinei Jolie. Acum, după cum a aflat The Wrap, actrița Gal Gadot, care a uimit toată lumea în „Wonder Woman', ar fi curtată de Universal pentru a fi mireasa lui Frankenstein în filmul cu același nume aflat acum în pregătire.

Scenariul este încă în perioada de rescriere, iar preproducția ar trebui să înceapă imediat ce scriptul va fi definitivat. Singurul actor atașat proiectului este Javier Bardem, care are rolul creaturii, și care ar trebui să-și dea acordul și pe scenariu. În momentul în care toate stelele se vor alinia, și poate și constelațiile în acest caz, filmul ar putea intra în producție, sub regia lui Bill Condon, care a făcut recent „Frumoasa și Bestia' / „Beauty and the Beast' (2017).

Filmările ar trebui să înceapă în februarie 2018, în același timp cu „Maleficent 2', care ar trebui să o aibă ca interpretă principală pe Angelina Jolie, și probabil din această cauză actrița a refuzat „Mireasa lui Frankenstein'. Ceea ce a dus-o pe Gal Gadot în pole position pentru acest rol, dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate…

 

Puteți vedea aici trailer-ul filmului din 1935, „Mireasa lui Frankenstein':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare