; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game of thrones season 7 episode 1 2

Va fi Arya următorul Stark care va muri în „Urzeala tronurilor”?

21 July 2017

Familia Stark și-a pierdut mare parte din membrii săi de-a lungul celor șase sezoane de până acum ale serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'.

Din casa Stark au murit pe rând: Eddard „Ned' Stark, soția sa Catelyn și doi dintre copii: Robb și Rickon. Nu-l punem la socoteală pe ilegitimul Jon Snow, pentru că acesta a și înviat după. Mai sunt în viață cele două fete, Sansa și Arya, Bran și Jon Snow.

Începutul sezonului al șaptelea ne-a pus în scenă o Arya Stark necruțătoare, dar monologul ei i-a îngrijorat pe cei de la moviepilot.com. Tânăra, în timp ce savurează masacrul casei Freys, atrage atenția că: „Dacă lași un singur lup în viață, niciuna dintre oi nu va mai fi în siguranță'. Adică, în traducere: dacă Frey-ii nu s-au străduit să elimine toți membrii casei Stark, trebuiau să se aștepte să o pățească.

Dar fraza tinerei Arya rezonează cu una pe care o spune Sansa Stark în teaser-ul sezonului: „Când zăpada cade și suflă vântul alb, lupul singuratic moare… dar haita supraviețuiește'.

Dacă legi cele două fraze ale celor două surori și o identifici pe Arya cu „lupul singuratic', înseamnă că aceasta va muri în acest sezon? În același timp, tânără luptătoare este în drum spre Debarcaderul Regelui pentru a o ucide pe Cersei Lannister, cea de pe primul loc din celebra sa „listă' cu cei pe care trebuie să-i omoare. Moartea Aryei Stark ar putea fi șocul major al sezonului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare