; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_1IMG_4720

V-ați pregătit? Mâine începe „Temptation Island – Insula iubirii”!

10 May 2016

În cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, difuzat de Antena 1, cinci cupluri își testează relația pe „Temptation Island – Insula iubirii'.

_1IMG_4720

Cel de-al doilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii', care debutează la Antena 1 pe 11 mai, de la ora 20.30, supune cuplurile înscrise în emisiune testului suprem al încrederii provocându-le să afle dacă relația lor este una de viitor sau poate fi destrămată de ispitele ce-și propun să le testeze sentimentele. Dacă se va dovedi o excursie în paradis, sau, dimpotrivă, una în infern, telespectatorii Antenei 1 vor afla începând din 11 mai, la Antena 1.

[Not a valid template]

În prima ediție a a noului sezon, „Temptation Island – Insula iubirii', telespectatorii vor face cunoștință cu cele cinci cupluri dornice să-și testeze relația, dar și cu tentațiile care le vor încinge imaginația și le vor provoca să privească cu sinceritate înăuntrul lor… Alice și Alin, Georgeta și Cristian, Loredana și Hamude, Medana și Robi, Elena și Sașa pornesc în aventura vieții lor pentru a vedea dacă dragostea dintre ei este una adevărată sau doar o simplă iluzie.

După ce-și fac promisiuni și legăminte de care acum, la început de drum, sunt foarte siguri că le vor respecta, primele nesiguranțe se fac deja simțite pe Insula iubirii încă de la apariția ispitelor. Zeițe', le-au numit bărbații pe cele patru ispite feminine care au defilat pentru prima data prin fața lor. Apariția Deei, ispita supremă, fostă concurentă în prima ediție a emisiunii, decisă să treacă acum de partea cealaltă a baricadei, în rol de ispită, creează la rândul ei reacții puternice încă din primul moment. Dezinvoltura și lipsa de inhibiții din primul sezon fac din ea o ispită căreia îi e greu să-i reziști.

Nici ispitele masculine nu sunt mai prejos și reușesc să facă o impresie bună chiar de la prima defilare în fața fetelor. Cel de care se tem însă cel mai mult bărbații Alin, Hamude, Sașa, Cristian și Robi este ispita supremă, Matei, la adresa căruia fetele nu au decât cuvinte de laudă.

Odată prezentările făcute, celor cinci cupluri nu le mai rămân decât câteva minute în care să-și ia la revedere și să-și reînnoiască jurămințele făcute. Declarațiile și cuvintele mari vor fi spuse cu ușurință, dar cât de greu vor fi de ținut promisiunile făcute, telespectatorii vor vedea chiar din prima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', care va fi difuzată miercuri, 11 mai, la Antena 1.

Puteți vedea aici promo-ul show-ului „Temptation Island – Insula iubirii 2':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare